Pareri Hotel Roman Maramures. Impresii locatie excelenta pentru Sarbatorile de Iarna.

Hotel Roman Maramures, parerea recenziilor si impresiilor de pe site-urile de turism, grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,50

Emoţia parerilor referitoare la Hotel Roman Maramures (Ekman)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,56
Surpriza - 0,52

pareri opinii Hotel Roman Maramures piscina interioara


Parerile pozitive referitoare la Hotel Roman Maramures sunt in marea lor majoritate pozitive si scot in evidenta ca personalul este extraordinar de amabil. Se face curatenie zilnic, se schimba lenjeria si prosoapele. Mancarea este foarte buna iar servirea relativ rapida.

Insa desigur exista si opinii negative. Cele mai multe reproseaza faptul ca este prea mult clor in apa din piscina si ca nu exista frigider/minibar in camera.

Inaugurat în Decembrie 2014, hotelul, cotat cu 3 stele, dispune de: 36 de camere duble (toate echipate cu TV LCD si cablu TV, baie proprie, pat matrimonial), piscina interioara încalzita cu o vedere splendida asupra muntilor Rodnei, zona SPA (sauna, salina) restaurant cu peste 200 de locuri, bar, parcare propie cu sistem de supraveghere video, terasa exterioara, spatiu de joaca pentru copii.

Camerele Hotelului Roman Maramures au baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Printre facilitatile suplimentare se numara lenjerie de pat si prosoape.

Piscina interioara a hotelului Roman Maramures are o lungime de 11,5 m si adancime intre 1,4 – 1,8 m.

Hotelul Roman Maramures are o receptie deschisa non-stop si un bar. La proprietate si în împrejurimi pot fi practicate diverse activitati recreative.

Cele mai apropiate pârtii de schi sunt la doar 30 de metri de proprietate, iar trenul Mocanita se gaseste la 20 km. Drumul national DN18 se afla la 200 de metri de hotel.
MAI POTI CITI