PRETURI meniu KFC Booster Limited 2018. Pareri pozitive ale consumatorilor.

Prima editie limitata KFC vine în 2018 in doua variante #pebune: Booster Limited picant si nepicant, la pretul de doar 4.9 lei fiecare. 

Hurry up Get your Limited Booster! Si pe bune clienti KFC au pareri bune atat despre preturile meniurilor Booster Limited cat si despre gustul deosebit.

Restaurantele KFC România o lansat la inceputul lui septembrie 2018 în premieră o colecţie de sandwich-uri delicioase, în ediţie limitată - Booster Limited, cu pui #pebune, disponibil în două variante:

preturi meniuri kfc 2018 booster limited picant si nepicant

a) Booster Limited cu pui picant, sos original de burger, castraveţi muraţi, alături de ceapă caramelizată

b) Booster Limited cu pui nepicant cu sos original burger, ceapă caramelizată şi salată proaspătă iceberg.

Oferta Booster Limited a inceput sa fie disponibilă începând de vineri, 7 septembrie, iar meniurile KFC Booster Limited se găsesc la un preţ avantajos în toate restaurantele KFC din ţară.

„Ediţiile limitate pentru diverse produse dictează trendul în piaţă, iar fanii KFC vor putea să achiziţioneze un preparat special, cu o reţetă diferită, la un preţ accesibil. Continuăm astfel să dezvoltăm strategia noastră de a oferi inovaţie la nivel de produse şi ne bucurăm că reuşim să ne surprindem clienţii KFC cu meniuri diversificate şi campanii inedite.”, a declarat pentru presa Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.
MAI POTI CITI