HOROSCOP SCORPION octombrie 2018. Previziuni cariera, bani, dragoste Zodia Scorpion,

Horoscopul astrologic octombrie 2018 pentru zodia Scoprion

Acest tranzit astrologic activează procesul de distanțare de principiile, obligațiile și structurile depășite. Acestea vor fi înlocuite cu noi cadre, care sunt mai pertinente pentru nevoile viitoare. 

În esență, o fază trecuta a vieții este adusă în centrul atenției și spre final o fază nouă este cimentată în locul celei vechi.

Relațiile cu cei dragi de acasa, cu mama sau cu prietenii de sex feminin, sunt dominate de tulburări emoționale. Nu sunteți sigur uneori ce provoacă tulburările.
Horoscopul lunii viitoare Scorpion Octombrie 2018 dragoste si cariera

Este aproape ca și cum o ceață a coborât temporar și este adevărat că este posibil să nu vedeți lucrurile în mod clar. 

Cel mai bine este să căutați sfatul unui prieten obiectiv, cineva care vă va împiedica să luați totul personal.

Asociațiile vechi care și-au desfășurat cursul vor fi probabil eliminate acum și înlocuite cu contacte noi care sunt mai relevante pentru stilul tău de viață actual.

Ați putea fi atras de personalități independente și originale în acest moment.

Horoscopul lunii viitoare: octombrie 2018 SCORPION

În esență, acest tranzit astrologic aduce cu el recompensele muncii grele proporționale cu efortul pe care îl depuneți.

Cu toate acestea, dacă pur și simplu stați bucurându-vă de sentimentele de bunăstare pe care le induce, veți avea puțin de arătat în viața voastră după ce acestea vor trece.

Afacerile și investițiile financiare sunt, de obicei, prospere în cadrul acestui tranzit, iar unii oameni primesc de fapt impulusri neașteptate, dar care tinde să fie mai degrabă o excepție decât o regulă.

Cea mai bună modalitate de a face față acestui tranzit este să evitați să vă asumați responsabilități suplimentare, să vă odihniți și să vă îngrijiți. Veți avea o perspectivă mai buna si corecta la sfârșit.
MAI POTI CITI