Wiki Concurenti Razboinici Exatlon 2. Multi antrenori de fitness si un cantaret.

Avem si numele celor zece concurenti razboinici care participa la sezonul 2 EXATLON Romania. Cel de-al doilea sezon „Exatlon“ începe miercuri 29 august, de la ora 19.30.

Sa vedem asadar, in mare biografiile celor zece razboinici care vor incerca sa le faca celor zece faimosi in confruntarea de la Kanal D.

1. Ciprian Silasi, cantaret. Conform biografiei, Silasi este un sibian pasionat de muzica populară, iar povestea lui de viață este fabuloasă. A lăsat cariera de model, pe locul doi, pentru muzică.

In urma sfaturilor date de profesoara lui, a încercat sa se îndrepte într-o directie corecta si rentabila.

wiki biografic concurenti razboinici Ana Maria Otvos, Calin Novacescu, Beatrice Olaru exatlon 2
A început prin canto clasic, dar dupa doi ani a mers spre muzica populara pentru ca îi era mai drag, il caracteriza, fiind si crescut la tara, s-a regasit mai mult în aceasta latura.

2. Corina Petrut, make-up artist (fara biografie)

3. Alin Andronic, student (fara biografie)

4. Ana Maria Otvos, antrenor fitness. Potrivit biografiei Ana Maria Otvos este o tanara sportiva care s-a perfectionat in lupte libere, ajungand sa faca parte din lotul national al Romaniei.

Dupa ce a renuntat la cariera de luptatoare, Ana Otvos s-a orientat spre o alta profesie din domeniul sportului, iar în prezent este instructor de fitness-aerobic si kangoo jumps.

5. Doru Mesesan, antrenor fitness Conform biografiei, Doru Mesesan are varsta de 36 de ani, este din Jibou, are 1,80m si 80 kg.

In prezent, Mesesan este personal trainer, preparator fizic la clubul de fotbal Rapid Jibou si merge in toata lumea alaturi de dacii din asociatia „Geto-Dacii Ansamensi”

6. Beatrice Olaru, antrenor fitness. Din biografia lui Beatrice Olaru aflam ca aceasta a facut sport de cand se stiu deoarece 12 ani au fost de performanta. A facut handbal, un sport frumos de echipa, dar destul de dur pentru o fata.

In acest moment, Beatrice Olaru este creatoare a  #learntolivehealthy online training & coaching program, Brand Ambassador @underarmourromania si Group Fitness Trainer @worldclass.romania

7. Iulian Pitea, instructor de schi. Potrivit biografiei, Iulian Pitea s-a nascut in data de 9 iulie 1997 la Brasov. Declarat "Cel mai bun saritor cu schiurile" din Romania, in 2014, la varsta de doar 16 ani, Iulian a decis sa se retraga din sport dupa ce a fost batut de antrenorul sau.

Iulia a participat la concursul Supravietuitorul din Filipine, competitie pe care a terminat-o pe locul 2.

8. Ana Taran, antrenor personal (fara biografie)

9. Naomi Musca, studenta (fara biografie)

10. Calin Novacescu, antrenor fitness, taekwondo. Din biografia lui Calin Novacescu aflam ca acesta este numit deseori si "antrenorul vedetelor".

Calin Novacescu s-a nascut in 1972, in Orsova si prima pasiune sportiva a fost fotbalul pe care l-a practicat pana la 17 ani. Are gradul 2 Dani in Taekwondo ITF si numeroase medalii in acest sport olimpic.

Calin Novacescu „Distrugatorul de aparate” a uimit o tara întreaga când a facut sport 33 de ore în direct, fara pauza, pâna când a resetat toate aparatele de fitness demonstrând astfel ca experienta de peste 25 de ani, pregatirea mentala si fizica, disciplina si autocontrolul sunt armele sale invincibile si inegalabile.

Calin Novacescu este românul cu cele mai multe recorduri de slabit, masa musculara sau îngrasat.

Printre vedetele care au apelat la antrenamentele de succes ale lui Calin Novacescu se numara: Madalin Ionescu, Cristina Siscanu, Anca Badiu, Nely Nastase.

ATENTIE! In sezonul 2 EXATLON se schimba REGULAMENTUL! 

Astfel conform noului regulament in acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, și nu în urmă SMS-urilor, ca în sezonul precedent.
MAI POTI CITI