Avantajele carburantilor aditivati EVO. Oferta MOL Romania „100 % Grija in fiecare zi”.

MOL România vine în întâmpinarea clienţilor săi cu 100 % Grija in fiecare zi”, o campanie special dedicată avantajelor carburanţilor EVO prin care subliniază beneficiile utilizării acestora. 

Carburanţii EVO curăţă şi protejează motorul maşinii, ceea ce determină o performanţă continuă, astfel încât toti soferii se pot bucura liniştiţi de călătorii.

Prin utilizarea constantă a carburanţilor din gama EVO, experiența de condus este mai dinamică printr-o accelerare mai bună. 

În plus, motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. 

Pareri avantaje EVO Disel MOL Romania 100 Grija
Aceste avantaje se datorează pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiţi producători de aditivi la nivel mondial.

Cel mai mare avantaj pentru șoferii care alimentează cu carburanţi premium este protecția sporită asupra motorului și asupra sistemului de injecție. 

O situaţie cu care se confruntă adeseori șoferii este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant. 

Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanţilor din gama EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor şi cu până la 58% în cazul motorinei, menţinerea efectului de curăţare fiind de 99%.

Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații. 

Depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere a acestuia, pot modifica, în timp, parametrii de funcționare a motorului, iar autoturismul nu va mai putea atinge performanțele sale nominale.

EVO 95, EVO 100 Plus, EVO Diesel şi EVO Diesel Plus sunt carburanţi de cea mai bună calitate care curăţă motorul şi ajută la menţinerea efectului de curățare.

Cu un conţinut îmbunătăţit de aditivi, benzinele MOL EVO reduc până la 55% din depunerile existente, iar carburantul EVO Diesel îndepărtează cu până la 58% depunerile de pe motoarele diesel noi.

Un sistem de injecţie mai curat permite pătrunderea unei cantităţi optime de carburant în motor, asigurând astfel o performanță stabilă.

EVO Diesel este o motorină cu aditivi de ultimă generație, de înaltă calitate dezvoltați special pentru MOL, ideal atât pentru sistemele de injecţie moderne la înaltă presiune, precum şi pentru motoarele de diesel convenţionale. 

EVO Diesel Plus este o motorină premium, fără sulf, care, indiferent de sezon, oferă aceeaşi calitate excepţională pentru maşină.

Campania promotionala MOL Romania rulează pe TV şi în mediul online. 

Bucuria vieţii cotidiene şi a unei călătorii cu maşina sau pur şi simplu entuziasmul condusului sunt potenţate de sentimentul de siguranţă oferit de folosirea unui carburant de înaltă calitate care susţine performanţa maşinii. 
MAI POTI CITI