WIKI IONUT TRANDAFIR celebru regizor. Povestea de dragoste cu VERONIKA EREMIA finalizata printr-o cerere in casatorie.

Cine nu il stie pe IONUT TRANDFIR cel de la TRANDAFILM? Celebrul regizor de videoclipuri cel in al carui portofoliu intra si reclamele si inca "ceva"... cel care a transformat masiv ideea de nunta

Pasiunile lui, regia videoclipurilor, reclamele si professinonal wedding videographer.

Este OMUL MILENIULUI 3 atat de talentat si creativ incat  artistii mari din showbiz  apeleaza la IONUT TRANDAFIR cand vor ceva  WOW sau mai presus de  CREATIV.

Un om modest prea modest pentru succesele obtinute. A plecat de acasa din orasul FETESTI si s-a transformat.

biografia ionut trandafir trandafilm
Parintii nu au fost de acord sa faca facultatea tocmai la TIMISOARA  dar dirigintele DANIEL GEORGESCU care ii devenise si un prieten apropriat le-a spus parintilor ca IONUT stie bine ce vrea sa faca.

A intrat la FACULTATEA DE VIDEO- FILM din TIMISOARA. A ales orasul care il fascina mai ales ca nu avusese  sansa de a vedea orasul mai mult  decat in poze.

Si fotografia l-a pasionat si mai apoi avea sa il duca pre drumul de azi. S-a indragostit de orasul TIMISOARA si a resuit sa se descurce  departe de casa.

Facultatea si anii peterecuti in TIMISOARA l-au maturizat. Colegul de camera,  prietenul de scoala SEGA in prezent FRATEGRAFIC i-a fost mai mult ca un frate.

Au inceput sa faca impreuna videoclipuri  IONUT s-a angajat si la un post de televiziune din TIMISOARA.

Avea nevoie sa invete mai multe despre partea tehinica si s-a angajat ca monteur. A descoperit ceva mai frumos decat  arta fotografiei si anume montajul, photoshopul.

Intre timp prietenul SEGA s-a mutat la BUCURESTI si  in plus intervenisera niste  diferente de opinii.

IONUT nu putea inca parasi orasul de care se indragostise. Ramas singur avea o dorinta imensa de a  crea, de a experimenta ceea ce simtea.

Avea energie si ambitie si citea mult. Si-a dat seama ca intr-o astfel de meserie e nevoie de o parte de  ego altfel risti sa fii calcat in picioare.

Cei mai faimosi artistii ii datoreaza lui IONUT succesul videoclipurilor lor.  De la LORA, ALINA EREMIA, LIDIA BUBLE, THE MOTANS, DELIA, WHAT'S UP,  ADDA,  SORE, IOANA IGNAT, FELI.

Daca nu ai in portofoliu un videoclip regizat de TRANDA nu existi.

Ceea ce iese din mainile lui IONUT e magie. Nu ne miram de ce IONUT TRANDAFIR a primit 3 premii internationale la TELLY AWARDS.

Sa vorbim despre ideea de nunta revolutionata de IONUT TRANDAFIR. Atunci cand realizezi o poveste a nuntii, atunci cand  totul se transforma in imagini, atunci cand surprinzi momente

Atunci primesti feedback de la clienti. Iar IONUT TRANDAFIR este mandru de ce face si daca nu ati vazut povestea unei nunti creata de TRANDA nu mai pierdeti timpul.

Cautati pe site-ul lui TRANDA  si anume TRANDA FILM si veti ramne uimiti de rafinamentul creatorului.

Si oare cum va arata propria nunta a unui artist ce realizeaza povesti demne de o bijuterie rara?

Desi nu isi expune trairile prin vorbe, acum cateva zile IONUT TRANDAFIR si-a surprins iubita printr-o cerere in casatorie inedita  care i-a smuls lacrimi de fericire iubitei .

Urmeaza o nunta de poveste  iar asta e o alta poveste. Pana atunci urmariti  surpriza lui IONUT cum si-a uimit iubita.

Ati vazut ceva mai frumos? Cine i-a furat inima lui IONUT cine este domnita care merita  dragostea barbatului  ce si-a dobandit faima printr-o munca intensa?

Domnisoara se numeste VERONIKA ERMIA. VERONIKA s-a nascut in REPUBLICA MOLDOVA la CAHUL, in satul COLIBASI.

Frumoasa, misterioasa si ambitioasa. Diafana si sensibila. A lucrat ca si jurnalist la trei reviste de beauty in  REPUBLICA MOLDOVA.

Are doi frati. Talentul pentru muzica si pasiunea sunt mostenite de la tatal sau. In 2015 VERONIKA EREMIA si-a incercat norocul la X FACTOR.

Nu a ajuns prea departe  dar indeajuns sa fie remarcata. Daca unii au crezut ca exceleaza mai mult in frumusete decat in muzica e treaba lor.

VERONIKA a spus ca vrea sa cante pe marile scene ale lumii.

Si intr-adevar, frumusetea VERONICAI nu avea cum sa nu fie apreciata intr-o cariera de modelling.

Nu degeaba VERONIKA l-a vrajit pe HORIA BRENCIU. Camera ii iubeste chipul.

VERONIKA si IONUT sunt doi oameni frumosi care si-au trait dragostea in discretie. IONUT a decis sa treaca la un alt nivel povestea.

Si a cerut-o de sotie pe VERONIKA intr-un  fel de  poveste ca intr-o poveste. Un apus de soare  peisajele  a caror frumusete te lasa fara suflare.

VERONIKA va fi este o femeie  norocoasa. Are alaturi un barbat care stie sa fie o jumatate perfecta.

Inspirat iubitor de calatorii care gaseste mereu oamenii dornici sa traiasca o idee.

IONUT asculta mixuri de house ii admira pe artistii ca PLACEBO, THE WEEKEND, DRAKE si desigur SILENT STRIKE.

Fotografie,  povesti spuse pe muzica,regie, pasiuni, determinare, o poveste de viata in care a fi creativ a devenit un mod de a trai.

IONUT TRANDAFIR mai mult de un storyteller. Nu a uitat de orasul natal  FETESTI si pe viitor  unul dintre proiecte ii va fi dedicat.

Imbina partea de creatie si partea aceea unde doar surprinzi ceea ce altii nu au luat in seama.

Ii sunt dragi festivalurile UNTOLD si ELECTRIC CASTLE. Pentru ca acolo  poate fi creativ dincolo de limite.

IONUT TRANDAFIR si aleasa sa VERONIKA EREMIA sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Felicitari !

She and the ring in Santorini from Trandafilm on Vimeo.

Asteptam cu nerabdare sa ascultam si sa vedem nunta lor de poveste.

Talentul, frumusetea si ambitia s-au regasit in povestea de dragoste a lui IONUT si a VERONICAI.