Pareri Tablete Slabire, ALGA SNELLA. Supliment metabolism accelerat, controlul greutatii.

Sa ne facem o parere despre ALGA SNELLA  un supliment alimentar de la Equilibra, din alge brune și alte extracte naturale pentru slăbire și controlul greutății corporale. 

Alga Snella este un produs din alge marine pentru slăbit care sustine un metabolism accelerat, necesar procesului slabirii, care se bucura de pareri bune pe formurile dedicate controlului greutatii.

Algele marine brune, funzele de mesteacăn și Centella asiatica aduc un aport de nutrienți utili, în caz de insuficiență a acestora. 

Iodul din algele brune stimulează glanda tiroidă, elimină toxinele din corp, ajută la slăbit și împiedică pierderea de calciu, magneziu și alte săruri minerale din corp. 
Pareri Alga Snella forum Alge marine pentru slabit

Alga spirulina contribuie la regenerarea celulelor hepatice, îmbunătăţind funcţiile ficatului și fiind alcătuită din proteine poate reduce senzațtia de foame și ajută la slăbire. 

Extractul de mesteacăn ajută la drenarea lichidelor corporale și la intensificarea funcțiilor depurative ale organismului. 

Depurativ si antioxidant natural, extractul de mesteacan stimuleaza functionarea majoritatii organelor, prin activarea metabolismului la nivelul aparatului renal, osteo-articular, cutanat.

Centella asiatica poate contribui la îmbunătățirea microcirculației la persoanele cu afecțiuni venoase, ajutând la eliberarea de senzația de picioare obosite. 

În Orient, Centella asiatica este cunoscută sub denumirea de Gotu Kola și a fost folosită timp de aproximativ 3000 de ani pentru a trata diverse probleme de sănătate interne și externe.

Centella asiatica sau Gotu Kola are abilitatea de a curăța toxinele în exces și substanțele nocive acumulate în corp. 

Multe persoane o consideră Gotu Kola a fi un diuretic puternic, numai bun pentru cei care suferă de probleme legate de greutatea corporală, de retenție de apă sau de infecții urinare și renale.

Mod de administrare ALGA SNELLA: doza zilnica recomandata cate 3 comprimate pe zi , înainte de mesele principale .

Pretul unei cutii cu 75 comprimate de ALGA SNELLA de la Equilibra are pretul de aproximativ 39 lei, un pret sa recunoastem ca este acceptabil.

In principal pararea noastra despre tablete de slabite Alga Snella este ca aceste pot fi de ajutor in detexofierea organismului si accelerarea metabolismului, datorita ingredientelor din compozitie, insa fara miscare zilnica si o alimentatie echilibrata s-ar putea sa aiba efecte minime in procesul de slabire.