ANA GEORGESCU Biografia antrenoarei de Zumba care vine in Echipa Faimosilor la EXATLON 2.

Cei 10 "faimosi" de la Extalon 2 au fost anuntati de catre cei de la KANAL D. Printre acestia o regasim si pe Ana Georgescu, una dintre cele mai apreciate instructoare de Zumba din Romania.

Conform biografiei, la vârstă de numai trei ani Ana Georgescu şi-a început cariera de sportivă de performanţă în gimnastică ritmică.

Din wiki-ul profesional aflam ca Ana Georgescu a facut parte din Lotul Olimpc  de Juniori, castigand peste 30 de medalii de aur internationale si nationale pe timpul carierei sale.

Ana Georgescu si-a continuat cariera ca si performer in doua bine cunoscute companii de dans AEROS si Rhyth.Mix, avand spectacole pe cele mai cunoscute scene ale lumii, inclusiv pe prestigiosul Broadway.
biografia ana georgescu wiki de la zumba la extalon

Certificarea ca instructor de fitness şi aerobic a fost însă momentul de schimbare în cariera sa.

În anul 2011 Ana Georgescu a devenit Zumba Education Specialist şi a făcut parte din echipa selectată pentru Zumba Fitness Concert World Tour 2015, a fost selectată în echipa de Master Trainers Internaţionali pentru STRONG by Zumba şi a format entuziaşti ai fitnessului în peste 35 de ţări din Europa, America de Nord, Africa şi Asia. 

Adevarul este ca pasiunea Anei Georgescu  inspiră şi motivează mii de persoane să se distreze în timp ce fac mişcare şi să se îndrepte spre un mod de viaţă sănătos şi pozitiv prin Zumba.

Anei Georgescu ii place sa practice si sa predea Zumba lucru care oarecum inlocuieste pasiunea pentru gimnastica! 

Mai mult decat atat prin ceea ce face acum are sansa sa intre in contact cu o multime de oameni si culturi de peste tot din lume. 

Are sansa sa predea, sa imparta din experienta si din informatiile pe care le-a adunat de-a lungul timpului si sa inspire si sa motiveze oameni sa aleaga un stil de viata sanatos. 

Prin Zumba Ana Georgescu are sansa sa influenteze, sa schimbe ceva si sa lase o amprenta. 

Asa incat participarea ei la Exatlon 2 se anunta una demna de luat in seama atat de ceilalti concurenti cat si de fanii emisiunii.
MAI POTI CITI