Pareri Meniu MEATic, Restaurantul de autor al lui Adi Hadean cu preparate slow cook.

Sa ne facem o impresie despre restaurantul oradean MEATic (Str. Barbu Stefanescu Delavrancea) deschis în mai 2017, care nu este un restaurant mare insa meniul este unul pe masura lui Adi Hadean.

Parerile si recenziile clientilor MEATic au adus restaurantul pe primul loc din Oradea în clasamentul TripAdvisor la mai putin de un an de la deschidere.

Restaurantul MEATic are 70 de locuri în interior, într-un ambient simplu si aerisit, cu elemente ornamentale de efect si 40 de locuri pe terasa, care ar putea fi extinsa la 60.
pareri forumuri restaurant meatic oradea adi hadean

Meniul restaurantului MEATic este unul destul de scurt cât sa acopere toate gusturile, însa schimbari sunt operate permanent, în special în functie de disponibilitatea ingredientelor de sezon.

Ramân însa tot timpul coastele de vita, coastele de porc, cocosul pitic si pulpele de rata. si retetele de pizza se schimba periodic.

MEATic are la bază un concept care reunește carnea gătită încet în slowcooker sau pe grătar și pizza artizanală, din aluat cu maia, maturat lent.

Carnea este ţinută în cuptor între patru şi 14 ore. Fiecare bucată de carne petrece în cuptor mai mult timp, la temperatură scăzută, înainte de a fi consumată. Şi asta, pentru că este un fel strămoşesc de a trata mâncarea foarte apreciat de Adi Hadean.

Deserturile sunt un fel de deserturi de casă, dar mai evoluate. Adi Hădean vrea să lucreze cu produse locale, nu doar româneşti, dar şi ungureşti. Produse obţinute de la producători.

Lista de vinuri cuprinde vinuri din România, Ungaria, Moldova, Spania, Portugalia şi Franţa. 

Situat în partea centrală a orașului Oradea, lângă Facultatea de Drept, MEATic este operat de Adi Hădean în parteneriat cu proprietarii clădirii, care se ocupă și de partea administrativă a restaurantului. 
impresii meniu restaurant meatic oradea

Proprietarii au avut acolo restaurantul gastronomic Graf, care a funcționat timp de șase ani, aşa că au experiență în acest domeniu, mai ales că Adi Hadean spune ca nu ar avea cum să fac management de la distanţă la un restaurant care are acum 32 de angajaţi.

Pe lânga meniul permanent, restaurantul MEATic organizeaza, o data pe luna, un meniu de degustare.

Evenimentele și meniul servit sunt anunțate pe pagina de Facebook a MEATic, astfel încât cei interesați să știe la ce să se aștepte, mai ales că publicul român nu este încă obişnuit cu astfel de evenimente.

Adi Hadean isi doreste ca în următorii doi ani să putem avea meniu de degustare permanent în restaurant, dar pentru asta, spune ca mai au mult de lucru, atât ca echipă, cât și ca public.
MAI POTI CITI