Pareri Meniu The Soup Carousel noua SUPARIE in Bucuresti. Retete de la supa de salata la supa de linte.

Parerea noastra despre meniul de la suparia The Soup Carousel este ca rețetele gândite de Ovidiu Ciobotariu, fost bucătar-șef la Nor, Social și Stadio, scot în evidență principiile de echilibru nutrițional și mâncare sănătoasă, fiind servite într-un regim de slow food fast, mâncare gătită lent, dar servită rapid.

The Soup Carousel, situata pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 12, s-a deschis la începutul lunii august sub forma unui concept-bistro care serveste supe si sendvisuri în sistem take away.

Afacerea cu supe si ciorbe de pe Titulescu reprezinta concretizarea efortului a trei parteneri, Petre Eremia (administrator), Ovidiu Ciobotariu (chef) și Alexandru Țicra, care au investit aproximativ 30.000 de euro în afacerea culinară cu ciorbe si supe.
Pareri forum meniu suparia The Soup Carousel

Locația The Soup Carousel are o suprafață de 70 de metri pătrați, cu un spațiu de servire de aproximativ 40 de metri pătrați, cu bucătărie proprie și depozit.

Designul, de care s-au ocupat administratorul și chef-ul locației, este o îmbinare de stil minimalist și retro, cu o puternică tentă urbană.

Cei 3 au ales numele de The Soup Carousel, pentru că se bazeaza pe servirea unui singur fel de mâncare, supele, care se schimbă ca rețete de la o zi la alta. 

Meniul The Soup Carousel este unul tematic. 

Pe lângă supele de bază, precum supa de linte, supa de pui sau cea de roșii, cei de la The Soup Carousel incearca să introduc „supe speciale” dedicate bucătăriei italiene, celei americane în luna iulie sau celei românești în decembrie.

Cei de la The Soup Carousel au vrut să aiba și rețete care plac în mod tradițional românilor, dar să avem și elemente de noutate, pentru că supa este un fel de mâncare foarte permisiv. 

Un exemplu este supa de salată, specifică zonei Harghita, o supa care este compusă din salată, slănină și zer de lapte, pe care noi o gătim cu pancetta. 
meniul zile the soup carousel retete delicioase de ciorbe

Supa de porc cu tarhon, tot din zona Ardealului și foarte apreciată acolo, este una din supele speciale pe care le prepara și care în puținul timp de când au deschis a devenit atât de populară încât o  ajuns sa o găteasca din două în două zile.

Pe viitor, cei trei asociați își propun să includa The Soup Carousel într-o rețea de servicii care livrează mâncare la domiciliu și să extindă conceptul de business culinar, The Soup Carousel și în alte zone ale Bucureștiului.
MAI POTI CITI