Pareri Hotel OLIMPIC Olimp. IMPRESII cazare All inclusive pe Litoral. Raport pret calitate atractiv.

Hotel Olimpic Olimp, parerea comentariilor de pe site-urile de rezervari online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Sentiment Pozitiv - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Principalele topicuri de pe forumuri analizate: cazare all incluisive in Olimp Neptun, cazare Neptun Olimp Jupiter si cazare Neptun-Olimp hotel 3 stele

Care este impresia turistilor despre  Hotel Olimpic Olimp (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
Servicii - 8.3
Locatie - 8,5
Curatenie - 8,6
Confort - 8,6
Facilitati - 8,4
Personal - 8,6
Raport calitate / pret - 8,5
Securitate - 8.5
Locuri de parcare - 8,2
Dimensiunile camerelor - 8,2
WiFi/Internet gratuit - 8,2
impresii cazare all inclusiv hotel olimpic olimp

La complex Hotel Olimpic beneficiati de pachet de servicii All inclusive!

Pachetul All Inclusive de la acest hotel de 3 stele din Olimp contine cazare, cina in prima zi de cazare, mic dejun,dejun si cina in urmatoarele zile-servite la restaurant, sub forma de bufet si bauturi all inclusive.

Hotel OLIMPIC, situat in statiunea JUPITER, chiar pe malul marii, va sta la dispozitie cu o capacitate de 455 de locuri, pentru a petrece intr-un cadru relaxant si linistitor.

Camerele hotelului Olimpic din Olimp beneficiaza de o extraordinara vedere panoramica la Marea Neagra si spre lacul de agrement „TISMANA” aflat la o distanta de aproximativ 100 de metri de locatia hotelului.

Dotari camere Hotel Olimpic: 200 camere duble si matrimoniale si 8 suite

Hotelul Olimpic din Olimp renovat si modernizat in cursul anului 2010, are un standard de 3 stele si va poate oferi camere amenajate modern si elegant:
 • camere twin (14mp)
 • camere matrimoniale (14mp)
 • apartamente Vila Liliacul
 • camerele family dispun de 1 pat dublu matrimonial + 1 pat copil ( maxim 14 ani) si sunt situate la etajul 1 al hotelului 
Toate camerele hotelului Olimpic dispun de: acces cu cartela, mobilier nou, televiziune prin cablu, minibar, aer conditionat, acces la internet, baie propie cu cabina de dus ultramoderna si uscator de par, jacuzzi (doar camerele suite ), balcon.

Turistii cazati in acest complexu turistic pot beneficia de servicii de masa la Restaurantul Olimpic, care pune la dispozitia clientilor sai un vast meniu din bucataria traditionala romaneasca cat si cea internationala.

FACILITATI “ALL INCLUSIVE” COMPLEX HOTELIER OLIMPIC

a . Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in).

b . Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).

c. La cazare turistii vor achita taxa de statiune la receptia hotelului.

d. Servirea meselor se va face in regim bufet.

Restaurantul Olimpic va sta la dispozitie cu un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala care sa satisfaca in cea mai mare masura preferintele culinare (supe, ciorbe, gustari, salate speciale, garnituri, paste, bucate la gratar, peste, diferite deserturi: prajituri, inghetata, tortul casei si altele), etc.
pareri camere cazare olimp hotel olimpic 3 stele
 • Bauturile alcoolice se servesc doar in timpul meselor in restaurant.  Bauturile racoritoare se servesc in spatiile dedicate serviciilor all inclusive intre orele 07:30 -19:00 (apa, cafea, racoritoare), cu exceptia pauzelor de curatenie.
 • Mic dejun servit intre orele 07:30-09:30
 • Bauturi incluse:apa,ceai,cafea,racoritoare carbonatate din gama Pepsi,Prigat de portocale.
 • Dejunul este servit intre 12:30-15:30
 • Bauturi incluse apa,ceai,cafea,racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi-Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone (vermouth alb si rosu ,vodka ), bere draft,vin alb/rosu servit la draft.
 • Cina este servita intre 19:00-21:30
 • Bauturi incluse apa,ceai,cafea, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi-Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone (vermouth alb si rosu,whisky,vodka ), bere draft,vin alb/rosu servit la draft.
 • PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI.
 • Snack-urile intre orele 17:00 - 17:30. Acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie.
MAI POTI CITI