NOU: Pizza Hut Delivery Cluj - Napoca Centrul Comercial Cora. Pareri pozitive.

Pizza Hut Delivery a deschis recent o noua unitate in Cluj-Napoca, in incinta Centrului Comercial Cora, de pe B-dul 1 Decembrie 1918, Nr 142, ajungand la 19 locatii la nivel national. 

Pizza Hut Delivery Cluj - Napoca este cea de-a doua unitate din acest oras, investitia s-a ridicat la circa 285.000 de euro, iar parerile consumatorilor exprimate pe forumuri sunt pozitive.

Noua locatie Pizza Hut Delivery Cluj - Napoca are o suprafata de 88 mp si 22 de angajati.

Pentru comenzile cu livrare totalul comenzii Pizza Hut Delivery Cluj trebuie sa fie de minimum 30 lei. 
 
impresii bune pizza hut delivery cluj napoca comanda acasa

Deschiderea celei de-a 19-a locatie Pizza Hut Delivery in Romania si in acelasi timp a doua unitate in Cluj-Napoca a fost sustinuta de faptul ca orasul este un punct important atat pentru business-ul romanesc, cat si pentru business-ul comnpaniei, astfel ca cererea pentru produsele Pizza Hut cu livrare la domiciliu este intr-o continua crestere. 

Cu aceasta noua unitate Pizza Hut Delivery se va putea acoperi intregul oras Cluj - Napoca din punct de vedere al livrarii la domiciliu.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, a intrat pe piata romaneasca in decembrie 2007, odata cu deschiderea primei locatii in zona Vitan din Bucuresti. 

In prezent, Pizza Hut Delivery detine 19 unitati dintre care 14 in Bucuresti si cate una in Brasov, Popesti-Leordeni, Ploiesti si doua in Cluj.
MAI POTI CITI