WIKI FELICIA SIRBU noua iubita a regizorului faimos ROMAN BURLACA.

Faimosul regizor cunoscut atat la noi dar si in REPUBLICA MOLDOVA ROMAN BURLACA  iubeste si are o noua iubita.

Cel care si-a pus amprenta asupra videoclipurilor celor de la CARLA'S DREAM s-a despartit de superba VICTORIA protagonista  din videoclipul "EROINA".

Cine este noua lui iubita? Domnisoara  in fapt doamna a postat poze pe contul ei de FACEBOOK si a dezvaluit lumii  ce iubit are.

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul moldovean este format din ROMAN BURLACA si ex prezentatoarea FELICIA SIRBU.
biografia felicia sirbu vedeta de televiziune

FELICIA si ROMAN sunt impreuna de doua luni si recent au fost intr-o vacanta la CANNES.

FELICIA SIRBU a intrat cu mari sperante in show-ul DANSEZ PENTRU TINE din REPUBLICA MOLDOVA. Nu a stat prea mult a fost o experienta placuta si a tintit mai departe.

A inceput o cariera in televiziune. A fost "FATA DE LA METEO" dupa ce a citit horoscopul.

In acea perioada a devenit iubita lui STEFAN TIMOFTI unul din cei trei baieti ai fostului presedinte moldovean.

Multi spuneau ca FELICIA SIRBU avea sanse sa devina nora de presedinte. Nu a fost sa fie si atunci  FELICIA a mers mai departe.

Pana sa il descopere pe cel ce -a devenit sot si tatal copilului sau FELICIA a trecut pe la mai multe telviziuni ca si prezentatoare si reporter.

Inainte de televiziune a cochetat cu modeling-ul fiind considerata una dintre cele mai frumoase femei din REPUBLICA MOLDOVA.

FELICIA SARBU a lucrat la  MEDIA SAPIENS, REALITATEA MOLDOVA PUBLIKA TV, PRO TV CHISINAU. Spune ca s-a pregatit a muncit  si  apoi  a luat o pauza.

O vreme a cochetat si cu afacerile fiind implicata in afacerile unei firme ce se ocupa cu  comercializarea produselor alimentare si nealimentatre.

O vreme si-a ascuns relatia cu   omul de afaceri EVGHENII /EUGEN POPLINSKKYI.

Barbatul originar din UCRAINA  lucra la o firma de turism ce se ocupa cu organizarea de croaziere.

La vremea- iunie 2016 cand a devenit mireasa FELICIA  era insarcinata. Poate si de aceea a ales o rochie de mireasa atipica extrem de simpla.

Parea fericita si dornica sa traiasca implinirile  unei familii ce avea sa fie binecuvantata cu venirea pe lume a copilului.

Pretentioasa FELICIA a devenit mama unei fetite CASANDRA nascuta in luna septembrie 2016. Si-a revenit repede  la silueta care a consacrat-o.

Dupa un an spre surprinderea unora FELICIA SIRBU a anuntat ca s-a despartit de tatal copilului dar au ramas in relatii bune de dragul copilei.

Se pare casnicia FELICIEI nu a functionat din cauza unor certuri ba chiar si compromisuri  asa declara. Ba mai mult FELICIA spunea ca a avut prea multa incredere in  sotul sau.

Ce i-o fi lipsit sotului? FELICIA declara intr-un interviu ca multor barbati din ziua de azi  le lipsesc calitatile   pentru a putea fi considerati barbati adevarati.

Hmmm.. Ce trebuie sa aiba un barbat sa fie pe placul FELICIEI? Sa vedem ce spune FELICIA.

Neparat sa fie un barbat cu cariera pentru ca asta dovedeste ca are scopuri in viata. Si pentru ca ea este o femeie idealista vrea ca totul sa fie perfect si ea ca femeie trebuie sa il priveasca cu respect si admiratie.

Sa aiba ce invata de la partenerul sau. Pe scurt sa fie barbatul pe aceesi lungime de unda cu ea. Nici nu doreste prea mult  nu ? Mai ales ca FELICIA  nu seamna  cu  femeile care iubesc gesturile tandre .

FELICIA declara ca ea pur si simplu uraste ??? gesturile tandre si din cauza asta a avut de furca cu barbatii din viata ei care o considerau putin prea " atipica".

Carei femei sa nu ii faca placere sa fie dezmierdata  si sa nu se topeasca in gesturi tandre si  .. Ei bine FELICIA a spus ca ei ii place sa fie  alintat prin fapte si nu vorbe.

Fizicul barbatului  nu i se pare atat de important pentru ca FELICIA cauta un barbat cu un suflet frumos.

Si cum e innebunita sa calatoreasa  noul iubit ROMAN BURLACA i-a aratat ca  nimic nu se compara cu o vacanta tocmai la CANNES.

Cocheta FELICIA prefera tinutele elegante dar si casual. Isi incepe diminetile cu un muffin /croissant si o cafea.

Fericirea pentru noua iubita a lui ROMAN BURLACA inseamna CALATORIILE.

O nimica toata pentru  regizorul   BURLACA. Ce credeti ca  a aparut inr-un comentari al regizorului despre actual iubita? Ciudat pentru noi dar pentru cei doi  cu inteles.

ROMAN nu i-a spus FELICIEI ca este frumoasa sau ca o iubeste. "MA CREZI SAU NU MIROSI A BENZINA:.

FELICIA femeia care miroase a benzina  este femeia  care ii sta alaturi lui ROMAN BURLACA. Deocamdata FELICIA  stie ca un barbat  ca ROMAN merita sa ii fie aproape.

O dragoste cu miros de benzina. FELICIA SARBU si ROMAN BURLACA.
MAI POTI CITI