IMPRESII Restaurant Bistro la Etaj, Hotel Cismigiu. Preturi rezonabile si Meniu bine facut.

Sa ne facem o parere despre Restaurantul Bistro la Etaj care din august 2018 s-a deschis  zilnic pentru micul dejun, pranz si cinam, chiar in interiorul Hotelului Cismigiu din Bucuresti la etajul 6.

Restaurantul Ultimul etaj recreeaza atmosfera vremurilor in care Bucurestiul era cunoscut in toata Europa ca „Micul Paris”. O adresa cu traditie reinterpretata modern.

Design chic-casual si un aer relaxat. Confort si gust. Meniu original, retete simple si ingrediente cu poveste.

pareri impresii restaurant bistro la etaj cismigiu bucuresti

Geamuri largi care se deschid spre peisaje interbelice si o terasa magica, spre Palatul Parlamentului. Totul cu cea mai frumoasa vedere a orasului pe fundal. Gazuieste orice tip de eveniment.

Cismigiu – Bistro la Etaj e un restaurant destul de mare, lung. Cu vedere panoramica de jur imprejurul Bucurestiului vechi, spre Regina Elisabeta in fata si spre Constantin Mille in spate, spre Brezoianu cu Palatul Universul si cu toate cladirile interesante dinspre parcul Cismigiu, de la care isi trage si numele.

Meniul Bistro la Etaj este smart casual si include retete simple, dar savuroase, cu cateva influente frantuzesti, in ton cu specificul conceputului. Totul preparat sub atentia chef-ului Andrei Bogdan Dinca.

Dintre preparate mentionam: Carpaccio de biban, cu fenicul, ulei de citrice si icre de somon; Rata de pe Cismigiu, cu piure de pastarnac, capsuni, Biban de mare cu broccoli, sparanghel si pesto, Supa zilei, salate, dar si platouri cu carnuri sau branzeturi locale. 

Partea de mic dejun cuprinde preparate mai deosebite, pentru ca este restaurantul de mic dejun al hotelului, iar partea de desert este alcatuita din cateva prajituri realizate artizanal, zilnic.

In concluzie meniul e bine facut la Cismigiu – Bistro la Etaj, ca si la celelalte restaurante ale grupului din care face parte: putine feluri, bine alese si prezentate.

Restaurantul Bistro la Etaj este decorat cu o serie de tablouri realizate de pictorul Andrei Macesanu special pentru acest proiect.

Toate tablourile sunt expuse in originale, si inspirate din stilul de grafica al perioadei respective, dar si din moda frantuzeasca.

Grupul de restaurante din care face parte şi localul Cişmigiu - Bistro La Etaj mai deţine in portofoliu şi Nor Sky Casual Restaurant (amplasat la peste 130 de metri înălţime în cadrul clădirii de birouri Sky Tower din Barbu Văcărescu), Social 1 (de lângă clădirea Parlamentului pe Bulevardul Unirii) şi Stadio Restaurant cu Atrium (din apropiere de Piaţa Universităţii).