Impresii Hotel IBIS Styles Bucharest Erbas. Raport calitate / pret bine apreciat.

Primul hotel sub brandul Ibis Styles din Bucuresti s-a deschis recent pe strada Capitan Alexandru Serbanescu nr. 27.

Hotelul Ibis Styles Bucharest Erbas are 80 de camere personalizate cu elementele de design atent selectate, care sunt in aceeasi masura functionale, cat si decorative.

Parte a conceptului “all inclusive” al marcii, oaspetii beneficiaza de Wi-Fi gratuit si de micul dejun in restaurantul hotelului.

In plus, hotelul ofera o sala de conferinte complet echipata, cu lumina naturala, un business lounge, un bar si o zona dedicata copiilor.
pareri impresii hotel ibis styles erbas bucuresti

In restaurantul aflat la parterul hotelului puteti gasi o oferta variata de preparate si bauturi pe tot parcursul zilei. Este locul perfect pentru intalnirile de afaceri sau cu prietenii.

Informatii camere hotel Styles Bucharest Erbas, Bucuresti

1) Camera dubla superioara, cu pat queen-size, pentru 1 sau 2 persoane – Camera confortabila (23 mp) mobilata functional, cu un pat deosebit de confortabil (Sweet Bed concept), WIFI de mare viteza , birou de lucru, ecran LCD, frigider, aer conditionat, uscator par, seif laptop-size in camera

2) Camera twin superioara, cu 2 paturi pentru o persoana – Camera confortabila (23 mp) mobilata functional, cu un pat deosebit de confortabil (Sweet Bed concept), WIFI de mare viteza , birou de lucru, ecran LCD, frigider, aer conditionat, uscator par, seif laptop-size in camera

3) Apartament Style (35 mp) compus din living si dormitor, mobilat functional, cu un pat dublu deosebit de confortabil (Sweet Bed concept) si o canapea extensibila, facilitati preparare cafea si ceai, WIFI de mare viteza , birou de lucru, ecran LCD, frigider, aer conditionat, uscator par, seif laptop-size in camera

4) Apartament Family (35 mp) compus din living si dormitor, mobilat functional, cu un pat dublu deosebit de confortabil (Sweet Bed concept), si o canapea extensibila, facilitati preparare cafea si ceai, WIFI de mare viteza , birou de lucru, ecran LCD, frigider, aer conditionat, uscator par, seif laptop-size in camera.

Ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels – lider mondial in domeniul turismului si al stilului de viata – in Europa de Est si licentiator unic al tuturor marcilor AccorHotels in regiune, impreuna cu partenerul local si investitorul, Constructii Erbasu S.A. in cadrul unui acord de management.

impresii camere cazare Hotel Ibis Styles Bucharest Erbas

Care este parerea turistilor despre Hotelul Ibis Styles Bucharest Erbas (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
 1. Servicii - 8.5
 2. Locatie - 8,8
 3. Curatenie - 8,7
 4. Confort - 8,8
 5. Facilitati - 8,4
 6. Personal - 8,6
 7. Raport calitate / pret - 8,6
 8. Securitate - 8.5
 9. Locuri de parcare - 8,3
 10. Dimensiunile camerelor - 8,2
 11. WiFi/Internet gratuit - 8,5
MAI POTI CITI