Pareri Genti modulare TA.THA.TA de la FUNK+TIONAL. Ce este o geanta rucsac.

Sa incercam sa ne facem o parere despre Gentile si Rucsacurile TA.THA.TA care sunt deja un must-have pentru femeile active.

Rezumand opiniile de pe forumuri iata care sunt principalele puncte forte ale gentilor si rucsacurilor TA.THA.TA:

1) versatilitate: o geanta rucsac purtabila in 4 moduri;

2) canvas 100% impermeabil (waterproof);

3) vopsire si impermeabilizare 100% ECOLOGICE;
forum pareri genti TA.THA.TA romania

4) unicitatea modelelor si imprimeurilor;

Un rucsac geanta este un rucsac de forma tubulara sau paralelipipedica cu capacitate de cel putin 20 - 25 litri si sistem de purtare atat cu bretele cat si cu maner si cel mai important: BARETA (pentru purtare pe umar sau in cross) si care ofera functiunile de geanta prin reducerea formei in mod adecvat cand nu este incarcat.

Produsele TA.THA.TA iti asigura un aer dinamic, stylish si cool in orice moment al zilei, te invita sa pasesti intr-un univers nou in care geanta este desprinsa din tine, vibreaza cu tine, este vesela, dinamica, funcky si functionala!

Brandul TaThaTa prin produsele sale din gama genti, rucsacuri, borsete, mape duce la extrem FUNCTIONALITATEA dezvoltand conceptul: 4 Functions # 1 Bag  / Easy to Wear

Diversitatea culorilor, design-ul deosebit si rezistenta acestor produse le transforma intr-o necesitate pentru orice femeie.

Produsele TA.THA.TA sustin emergenta si dinamica urbana fiind racordate la necesitatile actuale precum cea de conectare informationala, oferind un compartiment special, antisock, pentru laptop sau alte gadget-uri; furnituri fine; spatiu suficient pentru a putea avea cu tine orice iti este necesar pe parcusul unei zile, inclusiv pantofii si echipamentul de sala!
TA.THA.TA genti modulare opinii catalog online romania

Este de ajuns sa iei o geanta sau rucsac TA.THA.TA in mana si vei simti in mod clar simtamantul de bucurie pe care ti-l transmite, de unicitate si de prietenie. Sunt facute cu multa bucurie si vandute cu multa bucurie!

Rucsacurile si gentile modulare TA.THA.TA sunt versatile, pot face o trecere instanta de la stilul office la cel casual sau smart-casual fiind purtabile in 4 moduri distincte: backpack, cross/shoulder/tote bag.