Biografii Ispite feminine din Insula iubirii 4: Carmen Cinpoca, Maria Ilioiu, Nicoleta Dragne, Irina Stroia.

Sa vedem pe scurt care sunt biografiile ispitelor feminine care participa la Insula Iubirii 4, concurs care incepe pe 3 septembrie 2018 la Antena 1!

a) Biografia Maria Ilioiu Aceasta este pregătită să devină pentru a treia oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1. 

Frumoasa roşcată spune că participarea la „Insula Iubirii” a ajutat-o să cunoască mai mulţi oameni, dar şi să se descopere pe sine. 

La prima sa apariţie în ”Temptation Island – Insula iubirii”, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roşcata i-a arătat latura sa sinceră şi lipsită de inhibiţii. 
wiki biografii ispite feminine insula iubirii 4 antena 1

În cel de-al treilea sezon, Maria şi Thailanda i-au furat inima şi minţile lui Aurel, care venise pe ”Insula Iubirii” alături de iubita sa, Alexandra.

b) Biografia Carmen Cinpoca. La doar 22 de ani,  se poate lăuda deja că a reuşit să îşi câştige independenţa. 

Absolventă a Facultăţii de Psihologie şi cu o afacere în administrare, Carmen Cinpoca se descrie ca fiind o persoană ambiţioasă şi puternică. 

Poate tocmai de aceea nu ar fi de mirare că ultima sa relaţie s-a încheiat deoarece i s-a părut că fostul său iubit nu era suficient de matur.

c) Biografia Nicoleta Dragne. Aceasta a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reuşit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar şi Cătălin Meşter. 

La întoarcerea în România, ispita Nico şi Cătălin au continuat să păstreze legătura, apoi tânărul s-a întors la iubita sa. Mai mult, acesta a şi cerut-o în căsătorie şi deşi Nico a acceptat şi se anunţa o nuntă ca în poveşti, cei doi s-au despărţit la începutul acestui an. 

În prezent, Nicoleta Dragne locuieşte în continuare în Anglia, unde are o firmă de curăţenie, se întreţine singură şi spune că nu îi lipseşte nimic

d) Biografia Dana Badea. In vârstă de 27 de ani, este Dana Badea este dansatoare profesionistă şi coregraf şi, în ciuda aspectului său care atrage toate privirile, mărturiseşte că nu a mai avut o relaţie stabilă de aproape trei ani. 

Dana, care se consideră o persoană extrem de îndrăzneaţă, nu se teme să recunoască faptul că îşi doreşte să încerce noi experienţe şi crede că rolul de ispită i se va potrivi ca o mănuşă.

e) Biografia Irina Stroia In vârstă de 22 de ani, este Irina consultant estetic şi este pentru prima dată în rolul de ispită ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1. ”Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez”, spune Irina, care este o fire dinamică şi activă, iar în trecut a practicat şi judo.

f) Biografia Eugenia Rotari. In vârstă de 25 de ani, se ocupă alături de părinţii săi de o afacere cu produse tradiţionale, după ce timp de patru ani a locuit în Portugalia. 

Mândră de realizările sale de până acum, Eugenia spune că şi în Thailanda se bazează pe farmecul care atrage de obicei bărbaţii în jurul său.
MAI POTI CITI