Pareri Lenor Unstoppables. Perle parfumate primite pozitiv pe forumuri.

Noile perle parfumate Lenor Unstoppables au parte de pareri pozitive pe mai toate forumurile dedicate produselor de spalare.

Noile perle parfumate solide Lenor Unstoppables folosesc tehnologia moderna a Micro-Capsulelor, pentru a oferi hainelor tale cel mai durabil si mai proaspat parfum pe care l-ai experimentat.

Perlele Lenor Unstoppables sunt balsam? Nu, nu sunt balsam. Dar poti folosi Lenor Unstoppables  impreuna cu balsamul de rufe.

Aceste perle doar parfumeaza hainele (si le pot parfuma  mai puternic decat un balsam).
pareri forum perle parfumate lenor unstoppables pretul prospetimii de lunga durata

Astfel, poti folosi acest produs si la  spalarea hainelor pentru care balsamul nu e o idee grozava, asa cum  sunt hainele pentru sala.

Perlele Lenor Unstoppables nici nu spala, nici nu pateaza, nu fac nimic rau.

Doar se dizolva si lasa un miros placut in haine. Si ce credeti?

Efectul Lenor Unstoppables dureaza pana la 12 saptamani!

E ca si cum ai avea un parfum pentru rufe, perfect solvabil. Alegi aroma preferata, le pui in masina impreuna cu balsamul si detergentul de rufe si gata!, ai rufe parfumate

Dacă ar fi să facem o analogie cu parfumurile pentru corp, diferența dintre perlele Lenor Unstoppables și Lenor balsam este la fel ca diferența dintre apa de parfum și apa de toaletă.

Aceste perle parfumate de la Lenor (la  fel ca si detergentul, balsamul etc.) respecta  normele de siguranta specifice categoriei de produs din care fac  parte. 

Sigur ca daca sunteti persoane alergice la detergenti,  parfumuri etc., atunci poate mai indicat ar fi sa folositi Lenor Sensitive sau un produs care va este dedicat.


Noile perlute parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables sunt create pentru a intensifica parfumul hainelor inca din timpul spalarii, pentru o prospetime de neoprit.

Variantele de parfum Lenor Unstoppables sunt: 
  • Unstoppables Bliss – Un amestec floral și fructat de iasomie și fructe de pădure cu o atingere delicată de aromă de piersici; 
  • Unstoppables Lavish – Un parfum bogat de piersici, infuzat cu tonuri de vanilie cremoase, cu note de caramel și trandafir roșu senzual; 
  • Unstoppables Fresh – Mirosul proaspăt al vaporilor oceanici revigorat cu arome de citrice verzi și note dulci.