Biografia YAMATO ZAHARIA nou Faimos la EXATLON 2.

Din biografia sportiva aflam ca Yamato Zaharia, fiul președintelui Federației Române de Kempo, este multiplu campion național, internațional și mondial în mai multe probe de Kempo, printre care și cea pe regulamentul de MMA (Arte Marțiale Mixte).

La varsta de doar 22 de ani, Yamato Zaharia se poate mandri cu un wiki sportiv care cuprinde o colectie impresionanta de titluri .

Yamato este multiplu campion national, european si mondial intr-unul dintre cele mai complexe si spectaculoase sporturi de lupta, Kempo.
Yamato Zaharia biografia unui sportiv cu wiki cool la Exatlon 2

Pe timpul Exatlon Yamato Zaharia nu va incerca sa para altcineva decat este in viata de zi cu zi. 

Yamato Zaharia declara ca nu este perfect, este convins insa ca acest concurs il va face mai bun. 

Lui Yamato Zaharia nu ii plac ipocritii si nici persoanele care joaca teatru, de aceea nu va incerca sa para altcineva. 

Exatlon va fi un adevarat test la adresa caracterului si temperamentului lui Yamato Zaharia.

„Nu va fi usor, dar daca intri intr-o lupta iti asumi toate riscurile. Nu poti sta in ploaie fara sa te uzi. Viata este facuta din victorii, dar si din infrangeri. Indiferent daca pierd sau castig un meci, nu abandonez niciodata; lupt pana la capat!”, a declarat Yamato Zaharia.

Când nu este în ring, Yamato Zaharia se antrenează 4-5 ore pe zi. Antrenamentele sale încep cu exercițiile din sala de fitness: cardio și greutăți. 

Apoi urmează exersarea a diferitelor proceduri de autoapărare folosite în Kempo și MMA: lovituri cu pumnii și picioarele, aruncări și zeci de sparringuri în diverse forme de arte marțiale.
MAI POTI CITI