CRISTINA NEDELCU biografia unei gimnaste de top, acum in echipa Faimosilor la EXATLON 2.

Conform biografiei profesionale la varsta de 31 de ani, Cristina Nedelcu se poate mandri cu o cariera stralucitoare, ce i-a fost recunoscuta la concursuri sportive de top din intreaga lume.

In 2008, la Campionatele Mondiale desfasurate la Ulm (Germania), castiga medalia de aur, cu echipa, si argint la proba individuala de gimnastica aerobica.

Din wiki-ul sportiv aflam ca Nedelcu Cristina a inceput activitatea sportiva la varsta de 4 ani, cu dorinta de a ajunge si ea o “Nadia”.

A fost selectata in elita gimnastelor de la Centrul National Sportiv de la Deva, unde a practicat Gimnastica Artistica.
Biografie Cristina Nedelcu Wiki instructor gimnastica aerobica

La varsta de 12 ani Cristina Nedelcu a facut pasul catre Gimnastica Aerobica, reusind sa adune in palmares mai mult de 65 de medalii, fiind componenta a Lotului National pana la varsta de 25 de ani.

Printre altele, Nedelcu a cucerit de trei ori medalia de aur la Campionatele Mondiale, doua medalii de aur la Campionatele  Europene, doua Cupe Mondiale si 6 medalii de aur la Campionatele Nationale. Pasiunea pentru sport si perseverenta i-au adus titlul de Maestru Emerit al Sportului, inca din anul 2006.

In 2009, la campionatele Europene desfasurate la Liberec, in Cehia, castiga aurul la proba de cuplu. Tot aur aducea Romaniei si in 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfasurate in Franta (Clermont-Ferrand).

Pentru mai bine de 6 ani, Cristina Nedelcu a facut parte din compania de dans Aeros, cu care a dat peste 400 de spectacole in teatre din Australia, USA, China, Japonia si Europa.

Dupa retragerea din sportul de performanta si dupa terminarea facultatii de Educatie Fizica si Sport, master in antrenamentul sportiv, si-a luat certificatul de instructor in: TRX, Aqua, Yoga, Pilates, Postural Training, Step si BOSU.

Sunt doar cateva exemple dintr-o istorie plina de reusite, munca asidua, determinare a Cristinei Nedelcu, o fire vesela si energica, care iubeste sa se puna in slujba oamenilor.
MAI POTI CITI