WIKI Adela Maria Lapadat. Biografia horror a politistei care si-a ucis mama si bebelusul.

Intamplare desprinsa parca din filmele horror de mana a doua.  Politista Adela Maria Lapadat in varsta de 33 de ani şi-a împuşcat mortal mama şi bebeluşul de 6 luni, apoi şi-a pus capăt zilelor.

Adela Lăpădat lucra de 12 ani ca agent la Poliţia Transporturi Feroviare din Targu-Jiu, însă de mai bine de un an intrase în concediu maternal. Femeia locuia împreună cu soţul ei şi băieţelul lor, de 6 luni, la socrii ei, în comună Băleşti.

Poliția Română a precizat că mama polițistei din Gorj a fost găsită împușcată în zona toracelui, în timp ce bebelușul prezenta leziuni la cap, el fiind transportat la spital, însă din păcate acesta a murit. Potrivit unor surse din anchetă, bebelușul a fost împușcat de două ori în cap.
adela maria lapadat biografia neagra a unei depresii postnatale

Conform biografiei oficiale Adela Lăpădat era ajutor șef al postului de poliție Transport Feroviar Târgu Jiu și de câteva luni se afla în concediu de maternitate.

Adela Maria Lăpădat era agent de poliție la Transporturi Feroviare Târgu Jiu, fiind încadrată în 2006.

Polițista criminala a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Colegii polițistei au mărturisit că agenta Adela Maria Lăpădat nu a deranjat pe nimeni niciodată și respecta pe toată lumea.

O prietenă de-ale polițistei a precizat că Adela Maria Lăpădat era tristă şi îngrijorată pentru copilul ei.

Aceasta a declarat ca era foarte îngrijorată din cauza copilului, să nu ia microbi, să nu intre în contact cu oamenii de teamă să nu se îmbolnăvească. 

Adela o intreba pe aceasta prietena dacă e posibil ca bebekusul să fi fost radiat, pentru că a vorbit ea la telefon în timpul sarcinii. 

Dupa spusele apropiatilor, la botez Adela Maria Lăpădat se comporta ca la înmormântare. Era foarte tristă. A stat probabil toată seara cu gândul la copil, că intră în contact cu toată lumea.

Crima sucicid imediat după naștere este la capătul absolut extrem al psihopatologiei legate de naștere și de perioada postnatală.

Apropiatii familiei Lapadat sunt uimiți, pur și simplu.

E șocant să afli așa ceva, mai ales că Adela Mria Lapadat și-a dorit foarte mult un bebeluș. 

Vecinii spun ca atunci cand se întâlneau cu mama ei, cea împușcată acum, aceasta avea lacrimi de bucurie. Era tare mândră că are un nepoțel. 

Nimeni nu isi poate explica ce se putea întâmpla acum atât de grav încât să se ajungă la crima urmata de sinucidere.