FLIXBUS curse autocare: parerile de pe forumuri sunt bune. Numar de telefon rezervari.

Cautand ultimele noutati despre cursele de autocare din Romania spre destinatii din Europa am descoperit pe forumuri un interes ridicat in legatura cu: Flixbus Munchen, Flixbus Olanda sau Flixbus colete si Flixbus Oradea Viena.

Si asa am descoperit ca Flixbus este o firmă de transport înființată recent care beneficiaza de pareri pozitive din partea clientilor si care începând cu anul 2013, a schimbat decisiv stilul de călătorie a milioane de oameni din Europa.

Mulțumită inovațiilor din domeniul tehnologic, precum și a sistemului de rezervări online, a aplicației FlixBus, a internetului gratuit la bord sau urmăririi live prin GPS, compania din Munchen a inventat un nou mod de a călători.
pareri forum flixbus curse autocare rezervare telefon sau aplicatie

In afara de aplicatia Flixibus poți rezerva, călătoriile tale și telefonic, apelând +40.376.300.111, la punctele de vânzare/agențiile noastre de turism sau direct la șoferul autocarului. 

Te rugăm să iei în considerare faptul că, biletul poate fi cumpărat de la șofer doar dacă mai mult locuri libere în autocar și se va plăti prețul întreg (pentru adulți și copii).

Biletele la preț redus și reducerile pentru grupuri nu sunt disponibile la achiziția de la șofer. Dovada plății în numerar în autocar ține loc simultan de bilet / confirmarea rezervării.

Insa cel mai simplu să rezervi călătoria direct pe smartphone cu ajutorul aplicației FlixBus. 

Biletul tău FlixBus este salvat simplu și rapid la rubrica „My tickets“ și îl poți afișa pe telefonul mobil la urcarea în autocar. În plus, te asiguri în felul acesta că vei beneficia de cele mai avantajoase prețuri, la fel ca atunci când rezervi direct pe site-ul nostru. 

În plus, în aplicația FlixBus există și oferte speciale. Primești confirmarea rezervării pe e-mail (te rugăm să verifici și în fișierul spam).

Fiecare autocar FlixBus este dotat cu aer condiționat, toaletă la bord, lămpi de lectură și scaune confortabile. În plus, sunt disponibile și băuturi răcoritoare, Wi-Fi gratuit, iar unele autocare sunt dotate și cu prize și centru media cu filme și muzică la cerere.

Parerea noastra se incadreaza in cea a mediei clientilor si este un buna tinand seama ca FlixBus face legătura în prezent între 1700+ destinaţii din 28 țări, și numărul acestora crește în fiecare zi.

Plus ca are peste 300.000 rute de transport între orașele din Europa la fiecare 30 de minute.

Si nu in ultimul rand in vară compania FlixBus a încorporat, de asemenea, serviciile Google Pay în aplicația FlixBus pentru Android, permițând pasagerilor să utilizeze portofelul digital pentru a achiziționa bilete rapid și sigur. 

Această opțiune de plata a biletelor de autocar FlixBus este disponibilă momentan în Belgia, Republica Cehă, Germania, Polonia, Slovacia, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.
MAI POTI CITI