Pareri Crispy Strips Teriyaki, Twister Teriyaki. Retete KFC de vara cu sos Teriyaki.

NOU! Lantul de restaurante KFC România a introdus în meniu produse Teriyaki în ediţie limitată, care fac parte din noua campanie de inovaţie.

Proaspăt preparate, acestea sunt asezonate cu sos Teriyaki şi pot fi găsite în patru sortimente: Crispy Strips Teriyaki, Twister Teriyaki, Salată Teriyaki şi combo-ul de excepţie cu acelaşi gust KFC, Orezul Teriyaki, format din legume marinate, salată proaspătă Iceberg, sos Teriyaki şi seminţe de susan.

Inspirate din bucătăria japoneză, noile rețete de produse Teriyaki au fost dezvoltate cu ajutorul unui chef local, din dorinţa de a oferi un gust nou preparatelor, dar păstrând reţeta puiului deja cunoscută în restaurantele KFC.

pareri retete bune cu sos teriyaki kfc

„Ne-am dorit să îi surprindem pe fanii brandului KFC cu o nouă platformă de produse inedite. Nu am realizat nicio modificare în reţeta puiului KFC, ci am adăugat doar un „flavour" exotic.

Ne-am îndreptat atenţia spre produsele cele mai îndrăgite de consumatorii noştri: Crispy Strips şi Twister, dar am încercat să echilibrăm balanţa şi prin reinventarea altor produse, precum orezul şi salata.",  a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Noua platformă Teriyaki face parte din strategia KFC de inovaţie în a oferi cele mai originale reţete clienţilor.

Noile produse Teriyaki sunt disponibile în toate restaurantele KFC din România, în perioada iulie – august 2018.

Iata si catevea din preturile produselor Teriyaki de la KFC

1) MENIU CRISPY STRIPS TERIYAKI pret - 18.50 LEI

Patru Crispy Strips cu sos Teriyaki si seminte de susan, o por?ie medie de cartofi prajiti si o racoritoare Coca-Cola/ Fanta/ Sprite de 0.4L.

2) TWISTER TERIYAKI NEPICANT pret 12.50 LEI

Wrapul verii e aici: 4 Fillet Bites, felii de castraveți proaspeți, salată iceberg și sos Teriyaki

3) OREZ TERIYAKI pret 15.50 LEI

Același gust KFC, într-un combo de excepție: orez cu legume, salată proaspătă Iceberg, o bucată de piept de pui picant sau nepicant, cu sos Teriyaki și semințe de susan deasupra.

WIKI Gastronomic Sosul Teriyaki. Teriyaki este o combinatie de doua cuvinte japoneze “Teri” și “Yaki”.

Teri defineste stralucirea sau luciul pe care zaharul din componenta sosului il da alimentelor marinate si stropite cu acest sos, iar yaki se refera la metoda de preparare a alimentelor prin frigere pe gratar sau in cuptor sub grill.

Rezumand, Teriyaki descrie perfect crusta lucioasa pe care o capata alimentele unse cu acest sos si apoi preparate prin frigere.