SFATURI pentru cea mai Buna NASA: responsabilitati si cum sa te imbraci ca o Nasa frumoasa.

Vrei sa fi cea mai tare NASA de pe Pamant? Cine nu ar dori acest lucru. Insa macar sa fi cea mai buna Nasa de cununie, incat peste tot sa se vorbeasca despre tine la modul: Nasa mea este cea mai buna!!!

Desigur la cununie mireasa este personajul, vedeta chiar, principal al nuntii și magnetul tuturor privirilor, însă și tu ca si nasa vei ocupa un rol important în desfasurarea nunții, așa că e important să fii foarte atentă la felul în care arăți.

Ca să salvezi timp, găsește un magazin cu o gamă largă de rochii de nașă pentru nuntă, cu o diversitate de stiluri, și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine. 

sfaturi simple cum sa fi cea mai buna nasa de nunta

Optează in primul rand pentru materiale naturale și croieli care, pe cât posibil, să nu te incomodeze și evită nuanțele foarte deschise, asemănătoare celor ale rochiei de mireasă. 

Iar dacă nunta are o temă anume sau un cod vestimentar deja stabilit, e obligatoriu ca și tu să le respecți. 

Dacă este posibil, pregătește-ți două rochii pentru cununie: una pentru ceremonie și prima parte a petrecerii, iar alta rochie de nasa pentru orele mai înaintate, când atmosfera petrecerii va deveni mai relaxata.

Nu uita rolul de părinți spirituali al nasilor începe abia dupa cununia religioasa, deci nu-l trece cu vederea.

Fie că e vorba despre sfaturi de relație, despre păreri legate de situații personale, despre seri de relaxare sau chiar despre ajutor financiar (de multe ori problema banilor este una de "viata si moarte"), practic, noul cuplu se va număra printre responsabilitățile tale și ale soțului tău după nuntă. 

Nu este nevoie să vă vedeți constant cu finii pentru asta - toată lumea are o agendă foarte încărcată în zilele noastre - dar e important să păstrați legătura și să vă mențineți relația la fel de apropiată. 

Rolul de părinți spirituali trebuie sa fie mai mult decat niste cuvinte scrise pe invitatia de nunta.