Potrivit rezumatului, SUFLETE TRADATE este Povestea a doua verisoare: Rashi si Gopi.

Serialul indian SUFLETE TRADATE de la National TV, al carui rezumat il vom vedea mai jos, ne spune povestea a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

Suflete tradate este un serial indian produs de Rashmi Sharma Telefilms care s-a bucurat de un meritat succes international.

Din distributia serialului Suflete tradate fac parte urmatorii actori:
 • Vandana Vithlani - Urmila Jitu Shah
 • Firoza Khan - Kinjal Dhaval Desai
 • Rucha Hasabnis - Rashi Modi
 • Jiaa Manek - Gopi Aham Modi 
  rezumat suflete tradate toate episoadele la national tv
 • Devoleena Bhattacharjee Gopi Ahem modi / ... 4 episodes, 2010-2014
 • Mohammad Nazim Khilji - Ahem Modi
 • Rupal Patel - Kokila Parag Modi
 • Swati Shah - Hetal Modi
 • Gopi Desai - Revati
Rezumat pe scurt serial SUFLETE TRADATE

Povestea începe cu introducerea a doua fete care sunt verișoare: Rashi și Gopi. Ele sunt foarte diferite una de cealaltă: Rashi este o fată care este educată, dar rea și vrea să domine în casa socriilor; în timp ce Gopi este o naivă, timidă, ascultătoare, orfană și analfabetă, care este de acord cu tot ceea ce spune mătușa sa. Urmila este mama lui Rashi, si este la fel de rea ca fiica sa.

Kokila Modi îi caută o mireasă perfectă fiului său, Ahem. Aceasta își dorește o noră tradiționalistă și ascultătoare. 

Kokila ajunge mai devreme la casa Urmilei și o alege pe Gopi ca noră. Asta le face pe Rashi și Urmila foarte geloase pe Gopi. Ahem își părăsește iubita, Anita, pentru a-și face mama fericită fără să știe că Gopi e analfabetă.

Rashi își dorește să intre și ea în familia Modi, deoarece era o familie respectată în societate și bogată.

Rashi plănuiește să se căsătorească cu verișorul lui Ahem, Jigar, dar căsătoria sa era deja fixată cu o fiica unei prietene a mamei sale Hetal Modi, Sonal. Rashi și mama sa o fac pe Sonal și familia ei să creadă că Jigar și Rashi au o relație extraconjugală. Într-un final, Ahem-Gopi și Rashi-Jigar sunt căsătoriți.

Fosta iubită a lui Ahem reintră în viața aceastuia. Ea trebuia să se căsătoarească cu pritenului lui Ahem, dar căsătoria e anulată și Anita vine în casa Modi.

Anita crede că Ahem încă o mai iubește și încearcă să-i câștige inima, dar nu reușește.

Anita și Gopi fac pregătiri pentru ziua de naște a lui Ahem. Lui Ahem îi place cadoul lui Gopi ceea ce o face pe Anita și mai geloasă. 

Gopi și Anita participă într-un concurs de cântat și Anita pierde. Ea încearcă să o omoare pe Gopi, dar nu reușește și părăsește casa Modi.

Radha încearcă să o omoare pe Meera. Aceasta face să pară că Gopi o scapă pe Meera în râu. Poliția nu o poate salva pe Meera. Kokila o acuză pe Gopi din cauza morții Meerei.

Cinci ani mai tarziu Gopi locuiește cu Vidya, fiica sa mai mică și încă crede că Meera este în viață. Ea este profesoară la o școală. Tolu și Molu, gemenii lui Rashi, sunt renumiți Sahir și Samar. 

Vidya îi întâlnește. Kokila vrea ca Ahem să se recăsătoarească cu Radha. Acesta acceptă. Vidya află că Ahem este tatăl ei. Sahir și Samar încearcă să distrugă nunta lui Ahem cu Radha.

Sona și Sahir sunt căsătoriți. Paridhi refuză să o accepte pe Sona. Meera și Dharam se apropie. Vidya este însărcinată. Gaura vrea să-i dea copilul lui Naiya. Meera îl împinge din greșeală pe Dharam de pe terasă. Dharam moare.

Dupa opt ani din cauza socului mortii lui Ahem, Gopi ramâne într-o stare vegetativa. Krishna este doctorul ei. Kokila este întristata de situatia lui Gopi.

Sona este însarcinata. Krishna are grija de Gopi. Acesta vrea sa se casatoreasca cu ea. Familia este de acord pâna la urma.
MAI POTI CITI