Pareri ADEZ Coca Cola bautura pe bază de plante pretul unui stil de viata sanatos.

Sa ne facem o parere despre AdeZ o nouă gamă de băuturi delicioase pe bază de plante, perfectă pentru micul dejun sau drept gustare în orice moment al zilei, ca parte a unei alimentații echilibrate și al unui stil de viață sănătos.

Gama de bauturi AdeZ de la Coca Cola disponibilă în Romania include 4 variante în sticle de 800 ml și 2 variante de 250 ml.

Toate variantele de bauturi AdeZ nu conțin zaharuri adăugate, fiind ușor îndulcite cu îndulcitori naturali (glicozide derivate din steviol), lucru despre pe forumuri opinia consumatorilor este una pozitiva.
pareri forumuri adez bautura coca cola

Mai mult, intreaga gama de bauturi AdeZ nu conţine lactoză în mod natural, fiind potrivit pentru vegani și vine în ambajul inovator și 100% reciclabil, PlantBottle.

Cele 4 variante AdeZ în ambalaj de 800 ml Amazing Almond, Surprising Soy, Rockin’ Rice și Chilling Coconut sunt o bună sursă de vitamina B12 şi D cât şi de calciu.

1) ADEZ Rocking Rice

Începe-ți dimineața cu mixul nutritiv și gustos pe bază de orez și vei fi pregătit pentru orice îți rezervă ziua. O băutură delicioasă aromatizată din orez cu îndulcitor, calciu și vitamine.

Beneficii Adez Rocking Rice

Sursă de calciu. Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos. Conține vitaminele B12 și D. Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

2)  ADEZ Amazing Almond cu Mango & Passionfruit

O gustare răcoritoare de care te poți bucura în orice moment al zilei. O băutură delicioasă aromatizată cu migdale și suc de fructe.

Beneficii AdeZ Amazing Almond

O sursă de vitamina E. Vitamina E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Băutura are un conținut scăzut de grăsimi saturate în mod natural. 

Reducerea consumului de grăsimi saturate ajută la menținerea nivelului normal al colesterolului.

3) ADEZ Chilling Coconut

Cremos dar răcoritor, gustul tropical al mixului de cocos a fost creat pentru cei care preferă un mic dejun special.

O băutură delicioasă aromatizată cu cocos și orez, îndulcitor, calciu și vitamine.

Beneficii AdeZ Chilling Coconut

Sursă de calciu. Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos. Conține vitaminele B12 și D. 

Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

In concluzie, opinia noastra este ca bauturile ADEZ chiar pot face ca micul nostru dejun sa fie unul mai sanatos si mai plin de energie si pofta de viata!
MAI POTI CITI