Flawless Glemis pareri forumuri epilator facial pentru femei simplu si usor.

Sa ne facem o parere despre epilatorul facial pentru femei Flawless Glemis indeparteaza parul facial instantaneu fara durere, fara roseata si dispune de tehnologie Built-in LED cu lumina incorporata astfel încât să nu ratați nici un fir de păr.

Epilatorul Flawless Glemis functioneaza cu 1 x Baterie AA indepărtează părul (mustață, bărbie, obraji), fără ciupituri, roșeață sau iritație.

Flawless Glemis este extrem de blând, pentru a indepărta părul inestetic nedorit din zonele vizibile de pe mustață, bărbie, obraji, astfel încât aplicarea machiajului dvs. este ușoară și fără defecte.

facial hair remover Flawless Glemis pareri forumuri epilator facial

Hirsutismul este un termen medical ce se refera la cresterea firelor de par inestetice in zonele in care femeile au in mod tipic doar un puf sau firele de par lipsesc cu desavarsire. Mai exact, deasupra buzei superioare, pe barbie, piep, abdomen si spate.

Epilatorul facial Flawless Glemis este testat dermatologic, hipoalergenic, delicat, discret și portabil in acelasi timp si reprezinta o modalitate ușoară și nedureroasă de a scăpa de părul nedorit de pe față sau de pe corp.

Parere comentariilor de pe forumurile de cosmetica este ca acest epilator portabil Flawless Glemis reprezinta o alternativă la epilare, fara durere si care nu vă irită pielea.

Epilatorul portabil Facial Hair Remover este un dispozitiv revoluționar care elimină părul nedorit instantaneu și fără durere.

Pentru a vă simți perfectă și pentru un finisaj perfect - puteți avea încredere în GLEMIS Facial Hair Remover. 

Parerea noastra este ca Epilatorul Flawless Glemis este potrivit atat pentru femei cat și pentru bărbații de toate vârstele.

Specificatii tehnice Epilator portabil Flawless Glemis:
  • Testat dermatologic - sigur pentru toate tipurile de piele
  • Ușor de folosit si curățat
  • Nu irita pielea nu lasa urme