Pareri Ingrijirea Tenului la BARBATI: recomandari tratament si cremele necesare.

Intrebare: Vă rog să-mi recomandați un tratament și cremele necesare pentru îngrijirea tenului la bărbați.

Mă refer la perioada chiar de dinaintea apariției ridurilor (prevenție și îngrijire zilnică) și până la tratarea de zi cu zi a acestora. 

Recomandați utilizarea cremelor autobronzante în paralel cu tratamentul pentru riduri și îngrijire zilnică?

Raspuns: Parere principala este ca expunerea la soare este cauza majora a imbatrânirii premature  pielii. 
sfaturi cosmetice barbati tratamente faciale

Crema antirid pentru fata Botanics men cu SPF 15 protejeaza impotriva razelor solare, in timp ce antioxidantii puternici ai extractului de ginkgo biloba din compozitia cremei apara stratul lipidic al pielii impotriva afectarii UV si stimuleaza microcirculatia. 

Untul de shea are efect de hidratare, prevenind pierderea de apa si ajutând patrunderea acesteia in piele. Crema se aplica zilnic, pe fata curata, prin masaj delicat cu vârfurile degetelor.

Curatarea se face cu Botanics gel de curatare cu efect calmant datorat extractului de radacina de nalba mare, bogat in zahar natural cu rol de protectie si hidratare. 

Pielea din jurul ochilor este in mod particular predispusa aparitiei ridurilor si congestiei.

Crema antirid de ochi Botanics, fara parfum, ofera hidratare 12 ore si reduce aparitia ridurilor fine, a congestiei si cearcanelor, prin extractele de ginkgo si castan – se aplica pe conturul osos din jurul ochilor prin masaj usor. 

Se poate asocia un autobronzant in tratamentul antirid – Soap & Glory spray cu efect autobronzant imediat – se aplica dupa exfoliere (asa cum am prezentat mai sus), prin pulverizare de la 20-25 cm distanta, prin tapotare usoara cu vârful degetelor pentru uniformizare.