Biografia Omid Ghannadi Visuri la Cheie un CV interesant de arhitect cu inima mare.

Conform biografiei, Omid Ghannadi și soția lui, Ilinca Rădulescu, au făcut facultatea în timpul „boom-ului” economic, când economia României „duduia” de nu s-a mai vazut.

Și au terminat-o în plină criză, când piața imobiliară se prăbușise și nimeni nu mai construia.

Înainte a deveni arhitect și “erou” – așa cum mărturisea că nu-i place să i se spună, la emisiunea “Visuri la cheie”, prezentată de Dragoș Bucur, potrivit CV-ului Omid Ghannadi a fost sportiv de performanță.

A făcut 7 ani de călărie, din care 3 ani a fost în lotul național de probă completă.

Omid Ghannadi biografia personala
A câștigat diverse titluri de campionat național și chiar vicecampion balcanic.

Omid Ghannadi a ajuns în România pe când avea varsta de 14 ani. 

A studiat apoi timp de un an la un liceu din Elveția. Apoi s-a întors în România, fără să știe că în acel moment îi va schimba destinul într-un fel pentru care este recunoscător și astăzi.

De arhitectură Omid Ghannadi s-a îndrăgostit la sfârșitul liceului. De fapt, totul a pornit de la soția lui, care era pasionată de arhitectură.

S-au cunoscut în liceu și a fost exact ca la carte: s-a intalnit în liceu, după care s-au separat un pic, au învăţat lucruri noi în viaţă – după care s-au regăsit. Au păstrat mereu legătura.

Omid Ghannadi a absolvit facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a început practica în 2008.

Așadar, setea de exprimare și curajul l-au făcut să se afirme destul repede în arhitectură. 

Emisiunea Visuri la cheie a fost și este în continuare cea mai bună oportunitate de a-i pune în evidență experiența și profesionalismul, dar și latura umană frumoasă cu care nu contenește să facă oamenii, mai puțin norocoși, fericiți și plini de speranță.

Ca si concluzie la aceasta scurta biografie Omid Ghannadi: este un amestec de persan si român, frumos, tânar, plin de emotie, romantic, inteligent.