Pareri BOROZIN elimina mirosul neplacut al picioarelor. Sfaturi cum putem preveni aparitia mirosului.

Sa ne facem o parere despre BOROZIN considerat pe forumuri a reprezenta tratamentul cel mai eficient pentru eliminarea transpiratiei picioarelor si mirosului neplacut al picioarelor.

BOROZIN normalizeaza perspiratia picioarelor si impiedica aparitia germenilor responsabili de descompunerea acesteia asigurand o igiena impecabila care protejeaza piciorul de posibila grefare a microbilor si ciupercilor.

BOROZIN indeparteaza definitiv si pe o perioada indelungata mirosul neplacut al picioarelor, asigurand confortul vostru si a tuturor celor din jur.

borozin pareri forum plicuri mirosul urat al picioarelor

BOROZIN compozitie(compusii biologic activi): 
  • Acid boric, 
  • Calamina, 
  • Acid salicilic, 
  • Alcamfor, mentol, 
  • Carbonat de magneziu, 
  • Oxid de zinc, 
  • Stearat de zinc, 
  • Talc.

Este demonstrat clinic rolul acestor compusi in igiena picioarelor afectate sau cu tendinta la: transpiratie abundenta, miros neplacut, micoza unghiala (ciuperca a unghiei), micoza podala (ciuperca a piciorului).

Mod de administrare BOROZIN:

In fiecare dimineata, timp de cinci zile consecutiv, se presara continutul unui plic in cei doi pantofi care se poarta de-a lungul zilei respective.

Un tratament complet de 5 zile cu plicurile Borozin indeparteaza transpiratia si mirosul neplacut al picioarelor pentru cel putin 4 luni.

Contraindicatii Borozin: 

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza la copii de sub 3 ani.

Efecte adverse Borozin: alergia la unele componente din compozitie. In acest cazuri suspendati imediat utilizarea.

Sfaturi simple preintampinarea aparitiei mirosului neplacut a picioarelor:

1. Utilizarea sosetelor din tesaturi naturale poate preintampina aparitia transpiratiei, urmata de mirosul neplacut.

2. Utilizarea pantofilor care permit aerisirea piciorului poate ajuta la reducerea riscului de aparitie a transpiratiei si umiditatii. In plus, este indicat sa evitam purtarea incaltarilor din materiale sintetice, intrucat acestea nu lasa piciorul sa respire si cauzeaza aparitia umiditatii ce favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.

3. Schimbarea sosetelor cu o frecventa zilnica si alternarea perechilor de incaltamine reduc in mod considerabil aparitia mirosului neplacut al picioarelor. In schimb, daca utilizam in fiecare zi aceeasi pereche de incaltari acestea nu au timp suficient sa se usuce, ceea ce duce la dezvoltarea bacteriilor urat mirositoare.

4. Inlocuirea branturilor poate fi, de asemenea, de ajutor in reducerea riscului aparitiei mirosului neplacut al picioarelor. O alta optiune o reprezinta utilizarea spray-urilor antibacteriene si dezinfectante.
MAI POTI CITI