MESAJE pentru EL de dimineața. Mesaje pentru el scurte de iubire.

Scurtă selecţie de mesaje lungi pentru EL de dimineața, mesaje scurte de iubire pentru EL, mesaje amoroase pentru el buna dimineața adunate de pe bloguri.

Iată deci o selecție de texte drăgăstoase pentru EL, care nu vă vor permite să uitați să-i spuneți complimente iubitului vostru, atunci când este aproape.

➤ E dimineață, ziua e din nou senină și pregătită să-ți aducă împliniri noi. Fie ca ziua să-ți meargă bine, lin și fără primejdii. Mult succes!

➤ Apreciez foarte mult relația noastră! Tu ești persoana cu care pot fi eu însumi, deoarece armonia și înțelegerea reciprocă domnesc între noi!

➤ În această dimineață, vreau să fii norocos și îți doresc căldură! Lasă victoriile să-ți aducă bucurie, viața nu doar să pară, dar și să fie roz, iar soarta afectuoasă să te facă fericit! Tu, dragul meu, ești cel mai bun din lume! Ești fericirea mea! Sunt sigură că te așteaptă azi o zi minunată, cu râsete, zâmbete și idei!
mesaje amoroase frumoase pentru el de buna dimineata cand esti departe

➤ Viața mea era tristă fără tine, își pierdea esența. Iar cu tine, sufletul meu se simte ca într-o poveste, unde ești un prieten bun, un om genial, o persoană interesantă, un amant iscusit. Vreau să devină povestea aceasta reală!

➤ Îmi doresc ca îngerul păzitor să-ți protejeze sufletul de necazuri, să-ți salveze viața și să-ți aducă fericirea. Eu sunt fericită doar atunci când ești și tu fericit! Vreau doar să zâmbești în această dimineaţă.

➤ Cel mai bun ești tu, iar visele mele sunt doar despre tine, pentru că te iubesc. Te rog să fii al meu pentru totdeauna!

➤ Dragostea este atât de frumoasă! Nu există forță pentru a lupta împotriva sentimentelor. Îți mulțumesc, iubi, pentru tandrețea care mi-o dăruiești!

➤ Bună dimineața, iubire! Să începi ziua fericit! Nu mai îmbrățișa plapuma și încetează să săruți perna! Nu sunt alături și nu mă face geloasă! În dimineața aceasta te-au trezit razele, ci nu pupicii mei. Mi-e ciudă că ești departe, dar oricum îți urez o zi frumoasă și minunată!

➤ Iubitul meu! Nu pot găsi cuvintele să-ți spun despre ce visez! Dar sunt sigură că va fi suficient să-ți spun că te iubesc!

➤ Îți voi transmite toată tandrețea mea, te voi săruta și te voi chinui în mângâiere. Iar până atunci, îți doresc să fii cu zorile dimineții pe aceeași undă!

➤  Nici frumusețea cuvintelor de dragoste și nici frazele pasionale nu vor putea descrie cu adevărat ceea ce simt pentru tine!

➤ Lumea mea feminină este plină de tine și acest lucru se datorează iubirii. Dar dacă vei fugi, crede-mă dragul meu, te voi întoarce cu toată puterea mea.

➤  Stelele au dispărut de pe cer și s-a ivit lumina soarelui. Să ai o nouă zi plină de bucurie, iar dragostea mea îți va face această zi cea mai fericită, promit!

➤ Astăzi vreau să-ți spun despre ceea ce rar auzi de la mine: te iubesc atât de mult! Te iubesc periculos! E ca și cum aș arde în lavă pasională!

➤ Dimineaţa, odată cu prima rază de soare, umple-ți sufletul tău bun cu bucurie și energie pozitivă pentru întreaga zi. Lasă vrăbiuțele de la fereastră să te trezească cu ciripitul lor și să-ți povestească despre dragostea mea pentru tine!

Aceasta a fost selecţia noastră de mesaje de dragoste pentru el buna dimineața, mesaje frumoase pentru el de buna dimineața când esti departe.
MAI POTI CITI