Pareri BONGEN 10 fiole Acid Hialuronic, beneficii, recomandari si pret.

Sa ne facem o parere despre BONGEN un produs de noua generatie care contine in compozitie vitamina C si acid hialuronic, ingrediente de inalta calitate care se acumuleaza in articulatii si contribuie la buna functionare a lor.

Din punct de vedere a raportului calitate / pret, suntem de parere ca fiolele cu acid hialuronic BONGEN reprezinta o alegere inteleapta. 10 fiole de Bongen au pretul de 60 de lei, ceea ce le plaseaza

BONGEN este o formula complexa, special dezvoltata ce contine acid hialuronic si vitamina C, care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, cat si pentru intretinerea pielii. 

Fiolele de Bongen contin ingrediente de inalta calitate care se acumuleaza in articulatii si contribuie la buna lor functionare.
pareri forumuri bongen fiole acid hialuronic

Bongen este o formula complexa, special dezvoltata ce contine acid hialuronic si vitamina C, care contribuie la formarea colagenului necesar pentru functionarea normala a sistemului osos. 

In plus, datorita continutului de colagen, pe langa functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, Bongen este util si pentru intretinerea pielii.

Principalele efecte benefice ale Bongen sunt:
  • Contribuie la buna functionare a ligamentelor si articulatiilor. 
  • Ajuta la functionarea normala a sistemului osos. 
  • Datorita colagenului ajuta la intretinerea pielii. 
Bongen contine si vitamina D care contribuie din plin la:
  • Absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului. 
  • Mentinerea concentratiilor normale de calciu din sange. 
  • Mentinerea sanatatii sistemului osos. 
  • Mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
Compozitie BONGEN: Apa, fructoza si sucraloza (indulcitori), colagen marin (peste), extract apos 10:1 din exudat din lastari de Bambus (bambusa arundinacea) cu 75% Siliciu, colecalciferol (maltodextrina, amidon, sucroza), acid ascorbic, portocala (potentiator de aroma), hialuronat de sodiu, nicotinamida, sorbat de potasiu (conservant), caramel (colorant).

Ca si mod de administrare doza zilnica recomandata este de 1 fiola de BONGEN pe zi, inainte de micul dejun.

Pentru un efect optim este recomandat ca produsul sa fie administrat o perioada de 3-6 luni.

BONGEN este contraindicat a se administra la copii mai mici de 12 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu hipersensibilitate la oricare din componentele produsului. 

Asadar, daca cautati o sursa de acid hialuronic cu buna biodisponibilitate, produsul natural BONGEN este o alternativa demna de luat in seama.
MAI POTI CITI