Impresii CERDAC COTESTI, camere spatioase intr-o locatie recomandata pentru relaxare.

Sa ne facem o impresie despre pensiunea CERDAC COTESTI, o unitate de cazare situata la aproximativ 10 km de Focșani, pe drumul European E85.

Pensiunea Cerdac Cotești are trei camere single, patru camere twin, șase camera duble și două apartamente, oferind cele mai bune condiții și facilități de cazare într-un întreg cadru conceput unic și personalizat prin materiale și detalii de o calitate atrăgătoare, situat în podgoria Cotești.

Cerdac Cotești este o pensiune cu restaurant care oferă confortul unui hotel rafinat în atmosfera unică din podgoria Cotești, județul Vrancea. 

pareri cazare pensiunea cerdac cotesti

Cu tradiție și rafinament ne întâmpinăm oaspeții cu acel sentiment cald și liniștitor pe care îl simți doar când ajungi acasă.

Pensiunea Cerdac Cotesti ofera tuturor clientilor sai toate facilitatile pentru un sejur placut, printre care putem enumera: parcare generoasa, paza permanenta în toata locatia cu sistem de alarmare antiefractie conectat la dispeceratul unui companii de securitate, internet Wireless.

Camerele spatioase si contemporane ale pensiunii Cerdac Cotesti sunt special concepute sa creeze un univers relaxant si discret. 

Iata si lista de preturi practicate in mod standard la Pensiunea Cerdac Cotesti:

– 3 camere Single la pretul de 170 lei cu mic dejun inclus;

– 4 camere Twin la pretul de 200 lei cu mic dejun inclus;

– 6 camere Double la pretul de 200 lei cu cu mic dejun inclus;

– 2 apartamente la pretul de 420 lei cu cu mic dejun inclus

În fiecare camera sunt disponibile TV prin cablu si internet Wireless, sistem de climatizare, cabina de dus.

Si sa nu uitam de elegantul Restaurant Cerdac Cotești. Acesta va invită la excelență culinară fie că este vorba de un prânz de afaceri, o seară între prieteni, o aniversare, un eveniment privat sau o ceremonie elegantă. 

impresii camere pensiunea cerdac cotesti vrancea

Pentru aceasta gazdele de la Pensiunea Cerdac Cotesti va pun la dispoziție experiența unui Chef iscusit și talentat care este gata pregăteasca preparate alese pentru toate gusturile.

Care este parerea turistilor despre Cerdac Cotesti (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
 1. Servicii - 8.9
 2. Locatie - 8,9
 3. Curatenie - 9,1
 4. Confort - 8,9
 5. Facilitati - 8,7
 6. Personal - 8,7
 7. Raport calitate / pret - 8,9
 8. Securitate - 8.7
 9. Locuri de parcare - 8,6
 10. Dimensiunile camerelor - 8,4
 11. WiFi/Internet gratuit - 8,7