Ce VEDETE Internationale canta la CERBUL DE AUR 2018 alaturi de Andra si Carla’s Dreams.

Alături de vedetele din Romania, TVR va aduce pe scena Cerbului de Aur 2018 artiști din străinătate.

Insa numele acestor vedete care vor canta la festivalul Cerbul de Aur 2018 rămânând, deocamdată, un secret bine păzit de organizatori. 

„Perioada urmatoare inseamna nu doar un proces de selectie riguros al candidaților înscriși pentru concursul de interpretare, ci și o mulțime de noi suprize pe care le pregătim pentru publicul evenimentului, în ceea ce privește artiștii care vor aduce muzica si spectacolul de calitate pe scena din Piața Sfatului”, a declarat Smaranda Vornicu Shalit, Directorul Festivalului Cerbul de Aur 2018.
vedete internationale care canta la cerbul de aur 2018 brasov romania
O parte dintre vedetele din Romania au deja experiența Festivalului Cerbul de Aur, pregătind pentru această ediție aniversară super-recitaluri:
  • Andra a fost premiată la ediția din 2005 a concursului, 
  • Horia Brenciu a urcat pe scena Cerbului de Aur în 2008 alături de HB orchestra, 
  • Loredana Groza a avut nu mai puțin de trei apariții de-a lungul timpului – un recital cu Direcţia 5, big-band-ul Ionel Tudor şi două trupe de balet în 1994, coprezentator al evenimentului în 1996 și un recital impresionant la ultima ediție, în anul 2009.

Celelalte nume importante pe care le vom gasi afișul Festivalului Cerbul de Aur 2018 – Delia, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018 și Flavius Teodosiu, saxofonistul care a colaborat cu numeroase celebrităţi precum Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan ori Michael Bolton – vor debuta în acest an la Cerbul de Aur.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2018 va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. 

Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul Cerbul de Aur se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol folcloric care va aduna la un loc muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.