HERBAMARE pareri Sarea de mare cu ierburi proaspete acum si in magazinele din Romania.

O prima parere este ca Herbamare e o sare unică mai ales pentru ca este infuzată cu 12 ierburi aromate și legume proaspete, cultivate ecologic

In al doilea rand o impresie buna o face faptul ca Herbamare este o sare fără conţinut de iod de sinteză, ci doar cu iod natural extras din algele marine.

Produsele Herbamare Original sunt disponibile în România cu variantele de gramaj 125 g si 250 g, nu contin gluten, lactoza, proteine din lapte, arome artificiale sau conservanti si sunt certificate ECOCERT FR-BIO-01, Kosher Certificate (eliberat de Basel Kosher Commission) si SGS ICS France – IFS Food.


Condimentele proaspete și naturale incluse în produsele Herbamare precum: țelina, prazul, ceapa, arpagicul, pătrunjelul, leușteanul, usturoiul, busuiocul, maghiranul, rozmarinul, cimbrul – cultivate ecologic și recoltate proaspăt – dau o aromă unică mâncării.

Insa nu doar ingredientele proaspete și atent selecționate sunt cele care oferă sării Herbamare aromă și calitatea deosebită, ci și prelucrarea lor este în egală măsură importantă.

Sarea Herbamare este produsa și astăzi după rețeta originală pe care elvețianul Alfred Vogel, pionier în cercetarea naturopatiei, a inventat-o acum câteva decenii.

Vegetalele proaspete și atent selecționate sunt mărunțite și amestecate cu sarea de mare în proporție de 1/3 vegetale și 2/3 sare de mare.

Acest amestec special se ține la macerat între 4 și 12 luni în recipiente închise ermetic. La sfârșitul procesului de macerare, mixtura este uscată la 80° C și apoi măcinată fin.

După mai multe controale de calitate, amestecurile excelent aromatizate sunt stocate temporar în silozuri.

Fiecare pachet de Herbamare (cutie în formă de tub), conține condimentele cu întreaga putere a naturii și nu conține nici amelioratori de aromă, nici agenți de topire și nici E-uri.

Gustul nu este o chestiune de cantitate, ci de calitate. După procesul de uscare, proporţia de legume este de 6 – 8 %.

In concluzie, daca va doriti o sare speciala, condimentata care sa adauge savoare mancarii si care sa fie prietenoasa cu sanatate, atunci parerea noastra este ca merita sa incercati sarea de mare HERBAMARE!
MAI POTI CITI