Pareri SYOSS SALONPLEX noua gama de ingrijire a parului primita cu opinii bune.

Sa incercam sa ne facem o parere despre noua gamă de îngrijire SALONPLEX de la SYOSS, produse cosmetice care protejează părul împotriva substanțelor chimice și a factorilor mecanici de stres pentru a obține rezultate ca la salon la tine acasă.

Noul SYOSS conține SALONPLEX, tehnologia profesională care repară firele de păr degradate și reface in mod natural structura interioară a firului de păr.

Mai mult, SALONPLEX fixează pătrunderea ingredientelor în stratul cel mai profund al firului de păr pentru a obține rezultate de durată.
pareri forum syoss salonplex sampon balsam serum reparator

Cu o acțiune triplă inovatoare ce repară și reface structura interioară și exterioară a părului, sistemul revoluționar de îngrijire a părului cu efect reparator SALONPLEX cuprinde șampon, balsam, serum și tratament.

Mulțumită acizilor minerali și organici care ajută la refacerea micro-legăturilor din interiorul firelor de păr, rezultatul este un păr sănătos.

Noua gamă SYOSS SALONPLEX conține:

a) SYOSS SALONPLEX Șampon, 500 ml
Șamponul reface milioanele de micro-legături deteriorate din interiorul firelor de păr în fiecare zi. Ultima revoluție în materie de îngrijire a părului.

b) SYOSS SALONPLEX Balsam, 500 ml
Balsamul face părul de 3 ori mai ușor de pieptănat.

c) SYOSS SALONPLEX Serum, 100 ml
Cu efect reparator imediat, serumul face părul moale și strălucitor.

d) SYOSS SALONPLEX Intensive Repair Treatment, 300 ml
Tratamentul redă elasticitatea părului degradat .

Gama SYOSS SALONPLEX oferă mult visatul păr, exact ca la salon, fiind completată printr-un tratament cu efect reparator intens, care redă elasticitatea părului degradat din cauza colorării și coafării repetate.

In concluzie, este greu sa ai o parere negativa despre noile produse de ingrijire a parului, SYOSS SALONPLEX.
MAI POTI CITI