Cardul de masa BT pareri beneficii flexibilitate la plata.

Sa ne facem o parere despre beneficiile cardului de masă BT contactless care poate fi folosit oriunde în România pentru plata cumpărăturilor alimentare în cadrul rețelei de magazine și restaurante partenere Băncii Transilvania.

Nu trebuie sa uititati ca la primire, cardul de masa BT (VISA) trebuie activat la unul dintre bancomantele Băncii Transilvania folosind codul de activare primit prin SMS.

PIN-ul cardului poate fi personalizat gratuit la ATM-urile BT.
pareri forumuri card de masa banca transilvania

Pentru clienții persoane fizice care detin Card de masă BT comisionul de emitere/reemitere, adminstrare şi plăți este zero (0).

Clienții pot afla oricând suma disponibilă pe cardul de masă prin intermediul bancomantelor Băncii Transilvania sau al robotului Livia de la BT, care oferă informații prin Facebook Messenger, Skype sau telefonic (0264 308 028, 8028).

Pentru plăţile contactless cu cardul de masă BT este necesară introducerea PIN-ului, indiferent de suma plătită, asta spre deosebire de platile contactless efectuate cu un card de debit sau credit normal.

Opinia generala este ca in primul rand Cardul de masă BT conferă flexibilitate la plată, indiferent dacă valoarea acesteia este mai mică sau mai mare decât cea a unui tichet de masă clasic.

De asemenea, este reîncărcabil: angajatorul va alimenta lunar cardurile de masă ale angajaților cu suma echivalentă bonurilor de masă. 

ATNETIE! Banii de pe Cardul de masă nu pot fi retraşi sau transferați in niciun mod. 

Acest card care inlocuieste vechile tichete de masa tiparit este reînnoit automat la fiecare 3 ani şi este primit direct de la angajator.

Si sa nu uitam de beneficiile angajatorilor care oferă angajaților Cardul de masă BT. Acestia beneficiaza de o serie de beneficii:

1) Facilitate fiscală prin scutirea de impozit pe profit pentru valoarea reprezentată de bonurile de masă;

2) Gestionare uşoară și posibilitatea monitorizării acestora;

3) Operativitate: datorită reîncărcării cardului de masă, contravaloarea bonurilor de masă ajunge rapid la angajați;

4) Costuri mici cu gestionarea distribuţiei sumelor.