Biografie FLORIN GHERLEA. Wiki de artist oradean orfan de ambii parinti dar cu talent impresionant.

WIKI. Nascut pe data de 2 aprilie 1989 talentatul artist oradean, FLORIN GHERLEA este absolvent al Facultatatii de Protectia Mediului, Universitatea din Oradea.

Acum Florin Gherlea și Ioana lansează piesa “Suflet pereche“. După o absență mai bine de un an cover-ul „Suflet pereche” dă startul unei noi etape din viața sa.

Alături de aleasa inimii Ioana, tânărul cântă despre dragoste și iubire ce te poartă cu gândul la primele emoții ale dragostei.

Florin Gherlea biografia unui artist cu cv de ecologist

Florin Gherlea a urmat Liceul Economic „Partenie Cosma” unde şi-a dezvoltat pasiunea pentru muzică, ulterior aprofundând-o și transformând-o într-o carieră, dar tot aici își dezvoltă pasiunea pentru poezie.

În toamna anului 2009 Florin Dan Gherlea a pus bazele unui proiect muzical numit ”keepflow” alături de Alin Radu, Vultur Dacian, Alex Ardelean, Oana Târb, Idu Andrei, Petcu Cristian și mulți alții, proiect care s-a concretizat prin finalizarea mai multor piese muzicale. 

Florin Gherle s-a lansat în muzica românească în anul 2010 alături de rUana (Oana Tarb) cu două piese deodată ”Star of night” și ”High”, iar la finele anului lansează și primul sau disc muzical cu numele ”Star of night”.

In anul 2014 Florin Gherlea lansează primul single solo din cariera muzicală cu numele ”Cu gândul la tine” una dintre cele mai bune piese ale lui care se ridică la nivelul celor mai in vogă melodii ale anului 2014.

În perioada anilor 2010-2015 Florin face parte dintr-o agenție de modeling unde spune că s-a dezvoltat din toate punctele de vedere și care i-a prins foarte bine în viitor pe toate planurile

Profesional vorbind, se vede la începutul unei cariere muzicale, muncind pe brânci, dar foarte împlinit. 

Isi doreste să fie remarcat şi să faca muzică de calitate, care să fie apreciată de cât mai mulţi tineri. 

Peste câţiva ani ar vrea să poata fi numit un artist adevărat şi chiar să participe la Eurovision.