Pareri Metabolic Balance pretul scaderii in greutate in mod stiintific.

METABOLIC BALANACE este conform parerilor de pe forumuri  cel mai utilizat program de scadere in greutate din Europa, avand peste 25 de ani de cercetari stiintifice si experienta in spate.

Trebuie retinut ca Metabolic Balance nu este considerat a fi o dieta de slabire, ci un plan de nutritie care presupune schimbarea exclusiva a modului de alimentatie.

Programul de slabire Metabolic Balance are la baza doua etape: prima etapa este cea de slabire, si depinde ca timp de numarul de kilograme care se doreste a fi pierdut, iar cea de-a doua etapa este de mentinere.

pareri forumuri metabolic balance reteta stiintifica de slabire

Avand in vedere ca Metabolic Balance nu este o dieta de slabire bazata doar pe diverse retete, ci un stil de viata, nu se poate spune ca exista un termen de incheiere.

Reteta Metabolic Balance consta in elaborarea unui plan stiintific de nutritie stabilit in functie de analizele uzuale de sange, de starea generala de sanatate a organismului, dar si de preferintele alimentare ale fiecarei persoane in parte.

Cu alte cuvinte, in functie de aceste date se determina exact ce alimente, combinatii de alimente, reteta si cantitati sunt necesare pentru functionarea optima a metabolismului.

Metabolic Balance nu are contraindicatii, putand fi adoptat si de copiii cu varsta peste 8 ani, atata timp cat sun supravegheati de un adult.

Persoana care adopta programul de slabire Metabolic balance va fi monitorizata si consiliata astfel incat rezultatele sa fie cele dorite.

Metabolic Balance se adreseaza in primul rand persoanelor care sufera de supraponderabilitate si obezitate si doresc sa slabeasca intr-un mod sanatos, cu efecte pe termen lung.

Pe de alta parte, programul pentru reglarea greutatii corporale poate fi folosit cu succes si de persoanele care se confrunta  cu afectiuni asociate excesului ponderal cum sunt diabetul de tip 2, hipertensiunea arteriala, colesterolul crescut, hiperglicemia, cardiopatie ischemica, afectiuni autoimune, sindromul ovarelor polichistice, migrene cronice si lista poate continua.

In concluzie, suntem de parere ca dincolo de marele beneficiu adus siluetei prin reglarea metabolismului si scaderea implicita in greutate, Metabolic Balance ajuta la imbunatatirea starii generela de sanatate.

Nivelul de energie al organismului creste, se echilibreaza statusul hormonal si are efecte pozitive in sindromul X-metabolic si se amelioreaza afectiunile determinate de kilogramele in plus.