Wiki monden: Oana Cojocaru si Irinel Columbeanu sau 21 de ani versus 60 de ani.

Biografia de mare cuceritor a lui Irinel Columbeanu s-a imbogatit cu o noua cucerire: Oana Cojocaru, pe care presa de cancan a si inceput sa o numeasca "studenta lui Columbeanu".

Unii spunand chiar ca ca Irinel nu este original si-a lansat noua iubita dupa vechiul modelul Lesko si Moni!

In varsta de 21 de ani, Oana Cojocaru care este nascuta in Bacau ca si Monica Gabor, este studenta si model.

Un CV asemanator cu cel a fostei sotii a lui Columbeanu: Oana Cojocaru, fotomodel, studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice.

Oana Cojocaru este construita pe tiparul de frumusete al lui Irinel: tinerete, picioare pâna-n gât, par lung, natural, fata de papusa.

biografia oana cojocaru fotomodel iubita lui columbeanu

Nascuta pe 11 mai 2018, Oana Cojocaru a împlinit 21 de ani si, la fel ca si Monica Gabor, predecesoarea ei, Oana este mai înaltă cu un cap decat noul ei iubit celebru.

Dar cum s-au cunoscut cei doi? Desigur nu la o conferinta TED ci la o prezentare de moda!

Columbeanu spune ca era la un Festival al Modei Europene, iar in acea seara, de 27 de aprilie, el participa in calitate de spectator si a remarcat-o pe Oana, care defila pe scena. 

A retinut ca avea o fusta alba, lunga, si privirea i s-a oprit la fusta, dupa care a trecut mai sus, i-a retinut chipul si in acea seara a mai ramas putin. 

Dupa care, fiind in acea seara si aniversarea presedintelui Fashion Tv s-a servit si un tort, a stat mai mult, incercand sa afle mai multe amanunte ...

A doua zi a facut o postare pe Facebook-ul lui, intitulata “Moda si criptomonedele”. Era un subiect controversat, iar la cateva zile a primit mai multe like-uri, printre care si de la o persoana pe nume Oana. 

Irinel spune ca el de obicei nu se uita, dar asa s-a intamplat atunci. Cand a intrat pe profilul ei, a recunoscut ca este chiar persoana pe care o cauta. 

Desi declara ca nu ii sta in obicei, a considerat ca este politicos sa ii ceara prietenia si dupa vreo 2 ore a vazut ca a acceptat-o, i-a dat un mesaj pe messenger prin care i-a multumit, iar apoi a continuat discutia.

Varianta Oanei despre cum au ajunsa sa se cunoasca si sa se "cupleze" este aproximativ la fel.

Oana Cojocaru sustine ca nu l-a remarcat pe Irinel, atunci când a defilat. Insa dupa ce a vazut postarea de pe Facebook si-ar fi dat seama ca a fost acolo. 

Spune ca nu a avut vreo intentie. Il stia pe Irinel Columbeanu de la televizor si doar atat. 

La prima intalnire Oana spune ca s-au inteles din prima, tocmai de asta a si continuat. Au mers la restaurant si au vorbit despre criptomonede. 

Asa a inceput povestea de dragoste, dintre eternul indragostit Irinel si fotomodelul pasionat de criptomonede, Oana!

Concluzia noastra fiind: "criptomoneda cupleaza fotomodela"!
MAI POTI CITI