LONCOLOR EXPERT Oil Fusion pareri vopsea de par cu uleiuri naturale la un pret excelent.

Sa ne facem o parere despre LONCOLOR EXPERT Oil Fusion o vopsea de par inovativa care vine cu o formulă cu ingrediente naturale: unt de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui.

Noul produs vine cu un set de colorare ce include un mix de 4 uleiuri 100% naturale, care se adaugă în timpul preparării amestecului colorant, pentru un rezultat final excepțional. 

Combinația unică de uleiuri naturale reunește proprietățile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri pentru o textură plăcută și o ținută impecabilă a firului de păr.
LONCOLOR EXPERT Oil Fusion pareri forumuri vopsele de par

Mixul de uleiuri naturale LONCOLOR EXPERT Oil Fusion este o combinatie de 4 uleiuri, care reuneşte proprietăţile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale şi sâmburi de struguri, ale căror principal efect este cel de emoliere.

Folosit cu regularitate în timpul vopsirii, mixul de uleiuri naturale va revitaliza părul de la rădăcină până la vârfuri, pentru a oferi supleţe firului, un aspect sănătos şi o culoare plină de reflexii strălucitoare.

Colorarea cu vopseaua LONCOLOR EXPERT Oil Fusion  rezista in timp, necesitand reaplicarea la radacini si acopera 100% si firele albe.

In schimb, nuanta de rosu intens nu va colora decat parul de culori de la blond mediu la saten deschis (daca e mai inchis, cu siguranta va trebui sa il decolorezi in prealabil). Setul din pachet include si o masca cu ulei de argan pentru o ingrijire completa a parului.

Trebuie sa remarcam si sa apreciem, masca pentru păr LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – cu ulei de argan – inclusă în setul de colorare este destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit, iar acesta devine mătăsos și ușor de pieptănat.

Conținutul de provitamina B5 și cheratina hidrolizată oferă părului vitalitate și strălucire, dar și o hidratare în profunzime.

Pentru obţinerea unei culori mai intense, înainte de aplicarea amestecului colorant puteţi umezi puţin părul (fără sa îl spălaţi!); îndepărtaţi apoi eventualul exces de apă cu un prosop şi aplicaţi imediat amestecul de vopsire, conform instrucţiunilor din prospect.

Vopseaua nu se aplică pe părul tratat în ziua vopsirii cu gel, fixativ, ulei sau orice alt produs de îngrijire. 

Pentru vopsire se utilizează întreg conţinutul tubului de vopsea şi al flaconului de oxidant, care se amestecă într-un vas nemetalic până la completa omogenizare. 

Pentru un păr cu un aspect sănătos şi pentru un plus de strălucire, combinați mixul de 4 uleiuri naturale cu vopseaua şi crema oxidantă, înainte de aplicare.

In concluzie, parerea noastra este ca vopseaua de par LONCOLOR EXPERT Oil Fusion reprezinta o alegere inteleapta daca va doriti un par frumos si sanatos, iar raportul calitate/pret este unul excelent.