Pareri DAVANTI TYRES noi Anvelope cu un bun raport calitate – pret de vanzare.

Urmarind reactiile consumatorilor de pe forumuri, observam ca parerea principala este ca Davanti TYRES s-a poziționat de la început în zona anvelopelor care oferă un bun raport calitate preț și credem că a făcut cu adevarat o treabă excelenta.

Primele anvelope, din gama de vara DX, au fost aratate în premiera la târgul Autopromotec din Bologna, în 2015.

In 2017 producatorul britanic a lansat si seria de anvelope de iarna Wintoura, dezvoltata si testata timp de trei ani în conditii dure unde altundeva decat in Finlanda.

Acum, Davanti are în oferta sa de vara peste 160 de dimensiuni, împartite pe 6 tipuri de design.
pareri forum anvelope davanti tyres

Proiectate în Marea Britanie și produse la o mare fabrică din China, anvelopele Davanti pun accent în primul rând pe siguranță, fiind testate în condiții cât mai dure.

Abia după ce ating anumite criterii de performanță în timpul testelor, acestea intră în fabricație. 

De altfel, în 2016, cei de la Davanti au mers cu produsele lor în centrul de omologări IDIADA. 

Rezultate testelor au fost mai mult decât satisfăcătoare, plasând anvelopele brand-ului britanic langa mărcii premium cu care și-a măsurat forțele și înaintea celor din aceeași categorie de preț sau mai ieftine.

Davanti Tyres promoveaza anvelopele sale destinate SUV-urilor ca si produse alternative premium. Pentru condusul cotidian noile anvelope de vara DAVANTI DX640 sunt ideale.

Referindu-se la livrarea unui “aderente foarte mari” in ambele conditii de drum umed si uscat, Davanti DX640 prezinta de asemenea, si forme speciale ale blocurilor benzii de rulare care maximizeaza tractiunea pe durata de viata a anvelopei.

Indiferent de stilul tau de condus anvelopa va avea performante ridicate de-alungul perioadei in care o vei folosi, aderenta nefiindu-i diminuata de gradul de uzura.

Conducatorii de SUV-urile care cauta o anvelopa de vara cu o rezistenta sporita pentru drumurile lungi pot opta pentru noile anvelope de vara DAVANTI DX740 optimizate acest segment.

Modelul de anvelopa Davanti DX740 a fost dezvoltat pentru un vehicul mai mare, si ofera un echilibru al aderentei atat pe un carosabil umed, cat si uscat.

Creat de catre echipa de design Davanti din Marea Britanie, anvelopa Davanti DX740 este ideala pentru utilizatorii care ajung sa parcurga distante mai mari si asigura conducatorului o calatorie lina si linistita pe autostrada.