Pareri VITAMIN AQUA apa cu Vitamine adevarate care Nu Ingrasa.

Inainte sa ne facem o parere despre VITAMIN AQUA (un brand cu o reclama amuzanta care ruleaza in acest moment), va spunem un "secret".

Vitamin Aqua este un produs romanesc de apa cu vitamine.

Afacerea Vitamin Aqua este condusa de trei tineri din Piatra Neamt - Ruxandra, Eduard Alexianu si Alexandru Melinte.

Cu ajutorul fondurilor europene, de circa 200.000 de euro, cei trei asociati au scos pe piata, cinci sortimente de apa cu vitamine adevarate, iar dupa un an de la prima productie produsele lor se vand in benzinarii, in mall-uri si supermaket-uri.

parerea opiniilor vitamin aqua apa cu vitamine fara calorii

Vitamin Aqua a reusit sa vina cu o reteta sub nivelul de calorii al celoralte produse de pe piata plus o baza de vitamine mai solida.

Asadar pentru cei care cred ca apa cu vitamine ingrasa. aceasta este o veste buna pe care Vitamin Aqua o aduce. (vezi exemplu informatii nutritionale Vitamin Aqua)

Toate toate cele cinci produse au fost gandite unitar sa fie incadrate in clasa premium accesibil pentru ca tinta noastra este sa si exportam produsele

Iata si cateva descrieri a 3 din cele 5 produse Vitamin Aqua

a) Vitamin Aqua Mg deoarece echilibrul interior este esențial!

Găsește în varianta mov a Vitamin Aqua combinația de arome pere și afine un sprijin la îndemână. vitamin aqua Mg este fortificată cu Magneziu și cu o selecție de alte vitamine esențiale pentru organismul uman: vitamina B6, niacină, acid pantotenic, tiamină, acid folic, vitamina B12. Greutate: 600 ml.
informații nutriționale calorii vitamin aqua

b) Vitamin Aqua Zn pentru functionarea normala a organismului tau depinde de tine!

Varianta roz cu aroma de punch de fructe a apei vitaminizate îti asigura o parte din necesarul zilnic de nutrienti. vitamin aqua Zn este fortificata cu Zinc si cu o selectie de alte vitamine esentiale pentru organismul uman: vitamina B6, acid pantotenic, tiamina, niacina, vitamina B12, acid folic.

c) Vitamin Aqua C+ daca sistemul tău imunitar are mereu nevoie de întăriri!

Ai acum la îndemână varianta portocalie cu gust de ananas și fructul pasiunii a apei vitaminizate. Vitamin aqua C+ este fortificată cu Vitamina C și cu o selecție de alte vitamine esențiale pentru organismul uman: niacină, acid pantotenic, vitamina B6, tiamină, vitamina B12, acid folic, biotină.

Pentru mai multe stimulente pentru energie si vigoare afla aici mai multe informatii.

Deci merita sa platesti mai mult pentru o apa cu vitamine? Suntem de parere ca  daca încerci sa reduci cantitatea de sucuri îndulcite cu zahar, atunci alegerea unei ape cu vitamine s-ar putea sa te ajute, cât timp cantitatea de zahar este mult mai scazuta decât în cazul sucurilor.
MAI POTI CITI