Pareri Restaurant 1001 de NOPTI Bucuresti, Lounge & club cu meniu libanez rafinat si accesibil.

Sa ne facem o impresie despre restaurantul, lounge & club, catering și home delivery, 1001 NOPTI din Bucuresti, locul unde poti descoperi rafinamentul bucatariei libaneze si te poti relaxa intr-o atmosfera sofisticata.

Restuarantul 1001 de NOPTI  ocupa parterul si mezaninul unui bloc vechi de pe Brezoianu, din partea cu Parcul Cismigiu, vizavi de Vatra

Decorul restaurantului 1001 NOPTI creeaza o atmosfera relaxanta, somptuasa si intima. Poate reprezenta mediul perfect pentru mesele in familie, intalnirile de afaceri sau pranzul de zi cu zi. 

Capacitatea 1001 Nopti Restaurant este de 100 locuri, spatial fiind unul generos, aerisit, astfel incat clinetii sa se simta in largul lor in orice situatie.

1001 Nopti Restaurant ofera posibilitatea ca structura sa sa fie modificata si organizata in asa fel incat sa corespunda necesitatilor clientilor, putand reprezenta cadrul ideal indiferent de evenimentul pentru care va fi folosit. 
Pareri Meniu Libanez restaurant 1001 Nopti lounge bar Bucuresti

Parcarea este asigurata prin serviciul de “Valet Parking” oferit de 1001 Nopti Restaurant.

Trecand la meniul restaurantului 1001 NOPTI din Bucuresti va spunem ca așezată la loc de cinste printre numeroasele preparate, gastronomia libaneza are zeci de aperitive, se bazează pe influențe mediteraneene, are un mix echilibrat între legume și carne, are specific vegetarian, ceea ce o face să fie și sănătoasă. 

E o mâncare plină de culoare, bogată în condimente și miresme.

Bucataria libaneza este sinonimul bucatariei sanatoase din zona Mediteranei deoarece se bazeaza din abundenta pe fructe, legume, peste proaspat si fructe de mare in general, evitandu-se grasimile animale, puiul fiind preferat altor tipuri de carne. 

Pe langa prospetime si diversitate, popularitatea mancarii libaneze se datoreaza simplitatii si aromelor exotice.

1001 Nopti Lounge & Club ofera un spatiu elegant si sofisticat, putand gazdui pana la 230 de persoane.

Cei prezenti la aceste petreceri au parte de o atmosfera extraordinara create de barman cu flair care prepara cele mai bune coktailuri si Dj care mixeaza live. 

Toata lumea primeste o atentie deosebita din partea personalului 1001 Nopti putandu-se astepta in orice moment la surprizele cele mai placute. 

Astfel, exclusivismul si calitatea acestor petreceri transforma 1001 Nopti Lounge & Club intr-unul dintre cele mai ravnite locuri de petrecere.
opinia parerilor restaurant 100i bucuresti

Care este parerea clientilor despre Restuarantul 1001 de NOPTI din Bucuresti (media review-urilor de pe principalele forumuri si grupuri de discutie):
  1. Servire - 8.6
  2. Locatie - 8,7
  3. Meniu - 8,7
  4. Curatenie - 9,1
  5. Confort - 8,9
  6. Facilitati - 8,4
  7. Personal - 8,8
  8. Raport calitate / pret - 8,2
  9. Securitate - 8.7
  10. Locuri de parcare - 8,9
MAI POTI CITI