Regulament Inscrieri NINJA WARRIOR Romania online pe ninjawarrior.protv.ro. Castiga 100.000 de euro!

Au inceput inscrierile la concursul Ninja Warrior, un format de televiziune achizitionat de PRO TV unde potrivit regulamentului sute de concurenti traverseaza un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dura provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama.

La nicio săptămână de la anunțarea achiziționării licenței de producție a formatului Ninja Warrior, peste 1000 de români s-au înscris deja pentru a participa la competiția pe care Pro TV o pregătește.

Printre ei se numără studenți, doctori, pompieri, alpiniști, antrenori de fitness, polițiști, dansatori sau chiar viitori piloți de aviatie.

Conform regulamentului, Ninja Warrior este un concurs plin de adrenalina unde sute de concurenti traverseaza un traseu cu foarte multe obstacole dificile pentru a ajunge la cea mai dura provocare de care pot avea parte: cucerirea Muntelui Midoriyama.

Midoriyama este o structura gigantica de otel pe care doar adevaratii razboinici o pot cuceri dupa ce reusesc sa treaca de toate celelalte trasee din concurs.

inscrieri online ninja warrior romania online sau la telefon

Pentru a-și adjudeca titlul suprem, concurentii vor fi nevoiți să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greșeală sau ezitare poate duce la eșec.

Doar concurentul care va ajunge în vârf și va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui Midoriyama va cuceri titlul suprem si va castiga premiul de 100000 euro pus in joc de organizatori.

Inscrierile la NINJA WARRIOR se pot face online pe site-ul: talent.protv.ro/TV-SHOW sau la numarul de telefon 0743.890.823

In cadrul concursului Ninja Warrior Romania telespectatorii vor avea parte de o competitie dinamica, plina de adrenalina, o cursa in care forta, rezistenta, limitele duse la extrem si emotia vor fi elementele cheie.

Formatul, care este unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima data in Japonia si are amploarea unui eveniment sportiv de talie internationala.

Concursul Ninja Warrior este un fenomen care a adunat milioane de fani in fiecare tara si care a provocat o adevarata isterie prin grandoarea productiei. 

Show-ul Ninja Warrior a cucerit o lume intreaga, fiind produs pana acum in 21 de tari precum: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia sau Franta.
MAI POTI CITI