NOUTATI: Tuba Buyukustun joaca in serialul „Dragoste de contrabanda”. Toate episoadele la PRO 2 in premiera.

Pro 2 va aduce un nou serial turcesc, „Dragoste de contrabanda” („Kara para Ask”). 

Serialul „Dragoste de contrabanda” îi are ca protagonisti pe Tuba Büyüküstün (vezi biografia) si Engin Akyürek a fost difuzata în Turcia în 2014-2015.

La Pro 2, toate episoadele serialului „Dragoste de contrabandă” vor fi difuzate de luni până duminică de la 21.00.

Serialul „Dragoste de contrabanda” este produs de compania Ay Yapim (care a relizat si productia “Dragoste infinita”) s-a bucurat de succes în tara de origine (a avut doua sezoane), iar de curând i-a cucerit si pe spanioli. 

dragoste de contrabanda rezumat toate episoadele

Serialul „Dragoste de contrabanda” a început în Spania la sfârsitul lui mai si are audiente foarte mari. 

De asemenea, „Dragoste de contrabanda” a fost difuzat în Statele Unite, în America Latina, Asia si în alte tari din Europa.

Pe Tuba Büyüküstün o ştiţi din serialele turcesti „Iubire și răzbunare”, „20 de minute” şi „Asi – Împotriva destinului”, iar pe Engin Akyürek din “Fatmagul” şi “Ginere de import”. Din distribuţia serialului mai face parte şi titrata actriţă Nebahat Çehre (care a jucat în „Suleyman Magnificul” şi „Iubire ascunsă”).

Din rezumatul „Dragoste de contrabandă” aflam ca in centrul povestii se afla Omer (Engin Akyürek), un ofiter de politie pasionat de munca sa, care primeste un premiu deosebit de la munca: o calatorie la Istanbul, alaturi de logodnica sa. 

În acelasi timp, la Istanbul ajunge si Elif Denizer (Tuba Büyüküstün), designer de bijuterii si liderul unei afaceri de succes din Roma, care va fi surprinsa de familie cu o petrecere surpriza, de la care tatal ei pleaca devreme. 

Cum Omer este pasionat de omucideri, va ajunge sa fie implicat într-un caz încurcat – doua victime sunt ucise într-un accident de masina: una dintre ele este chiar logodnica lui, iar cealalta persoana este tatal lui Elif. 

De aici, toata actiunea serialui „Dragoste de contrabanda” se complica. Iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmatiti toate episoadele, numai la PRO 2.
MAI POTI CITI