BICARBONATUL de SODIU in cosmetica: Microdermabraziune acasa cu rezultate excelente.

WIKI. Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.

Nu ai mereu nevoie de aparatură sofisticată pentru a fi frumoasă şi îngrijită. Vezi cum să-ţi faci microdermabraziune acasă, cu un ingredient găsit în orice gospodărie.

Bicarbonatul de sodiu este adesea menţionat când vine vorba de tratamente faciale facute la tine acasa.

Bicarbonatul de sodiu e un ingredient versatil si foarte puternic ce nu se foloseste doar in bucatarie, ci si pentru a curata pielea. 
pareri bicarbonatul de sodiu curatarea fetei acasa

Bicarbonatul nu se foloseste doar pentru prajituri, ci îti poate fi un aliat de nadejde în rutina ta zilnica de îngrijire.

Bicarbonatul de sodiu nu numai că îţi curăţă pielea de celulele moarte şi îţi conferă o strălucire sănătoasă, dar te ajută şi în lupta cu acneea.

Dacă ai tenul gras sau mixt, bicarbonatul de sodiu potoleşte activitatea glandelor sebacee şi înlătură grăsimea în exces de pe faţă, gât şi decolteu.

Tot ce trebuie să faci pentru a avea un ten curat şi sănătos, este să amesteci câteva linguri de bicarbonat de sodiu cu apă distilată, astfel încât să obţii o pastă uşor de aplicat pe piele.

Aplică tratamentul facial cu bicarbonat pe faţa curăţată cu apă călduţă şi freacă puţin, fără să apeşi foarte tare, pentru a nu te irita.

Lasă pasta de bicarbonat să acţioneze circa 10 minute, apoi spală cu apă şi hidratează cu un produs blând cu tenul tău.

Dacă ai tenul gras, poţi folosi tratamentul de două ori pe săptămână, dar dacă ai tenul uscat sau sensibil este de ajuns o dată pe săptămână.
MAI POTI CITI