Conform rezumatului INFRUNTAREA DESTINULUI are 26 de episoade pe care le vedeti la ANTENA 1

WIKI. Serialul turcesc Infruntarea destinului e o productie TV cu 26 de episoade difuzata în tara de origine in 2017 la postul Fox, iar din 27 iunie vine si in Romania, la Antena 1.

Pe 27 iunie, telespectatorii vor putea urmari la Antena 1 primele 3 episoade ale productiei turcesti „Înfruntarea destinului” de la ora 20.00.

Conform rezumatului, in centrul poveştii serialului INFRUNTAREA DESTINULUI se află Bahar (Özge Özpirinçci - vezi biografia), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară.

Bahar a fost abandonată de mama ei în copilărie, iar de-a lungul vieţii s-a luptat cu sărăcia. 

rezumat infruntarea destinului 26 de episoade la antena 1

Când credea că va fi fericită pentru totdeauna, Bahar îşi pierde şi soţul, pe Sarp Çeşmeli (Caner Cindoruk).

Singură cu doi copii, Bahar trebuie să găsească resursele necesare pentru a lupta cu toate greutăţile. 

Serialul INFRUNTAREA DESTINULUI este adaptarea turcească a unei producţii TV japoneze din 2013, „Woman – My Life For My Children”.

Iniţial, pentru personajul Bahar fusese aleasă Cansu Dere, însă producătorii de la MF Yapım i-au oferit în cele din urmă rolul lui Özge Özpirinçci, pe care o ştiţi din serialul „Dragoste cu împrumut” („Aşk Yeniden”), în care a jucat alaturi de Bugra Gülsoy. Ozge (32 de ani) şi-a început cariera în actorie în 2007, cu un rol în serialul „Kavak Yelleri”, iar din 2015 are o relaţie cu actorul turc Burak Yamanturk.

Extrem de apreciata pentru  fizicul si chipul fotogenic , OZGE OZPIRINCCI a aparut pe copertile mai multor reviste de la IN STYLE, GRAZIA, COSMOPOLITAN, MARIE CLAIRE, PEOPLE, BE STYLE, SUPER.

OZGE este o buna cunoscatoare a limbii engleze. A petrecut un an de zile in AMERICA in cadrul unui program studentesc si si-a imbunatatit cunostiintele de limbi straine

La rândul său, şi partenerul lui Özge din „Împotriva destinului”, Caner Cindoruk, a mai fost văzut pe micile ecrane de la noi în serialul „Kösem” difuzat de KANAL D.