ANOREX STIMULANT FORMULA pareri supliment slabire recomandat de FotoModele.

Sa ne facem o parere despre ANOREX STIMULANT FORMULA un supliment natural pentru slabit care pe diverse forumuri de specialitate beneficiaza atat de opinii pozitive cat si de pareri negative.

Suplimentul de slabit Anorex Natural impiedica grasimea sa se dezvolte in organism si a ajutat sute de manechine sa isi pastreze silueta de podium.

Prin compozitia sa, Anorex Forumula pentru slabit actioneaza asupra celor doi hormoni- Leptina si Grelina, hormonii responsabili pentru starea de foame si de satietate.
pareri forumuri anorex capsule de slabit recomandat de modele

Ingredientele active din Anorex contin compusi naturali din plante care stimuleaza metabolismul sa arda grasimea din organism si in acelasi timp reduce pofta de mancare semnificativ.

Anorex Stimulant Formula contine doar ingredient naturale, produsul fiind recomandat pentru toate varstele.

Ingredientele naturale din compozitia Anorex Stimulant Formula sunt:
  • papaya, 
  • ceai verde, 
  • borojo, 
  • rooibos, 
  • mate, 
  • hoodinia

Borojo (Borojoa patinoi) este planta amazoniana ce produce un uimitor fruct cu deosebite calitati nutritionale si terapeutice.

Concentratia mare in proteine si mai ales in aminoacizi esentiali (leucina, izoleucina, fenilalanina, metionina) recomanda Borojo ca sursa importanta de proteine pentru regimurile vegetariene sau malnutritie, regenerare celulara, recuperare postoperatorie sau dupa efort prelungit (in cazul sportivilor de performanta) un kilogram de fruct echivaland cu 3 kilograme de carne (din punct de vedere al continutului proteic).

Din Hoodinia, cactus suculent din Africa de Sud a fost izolat compusul responsabil de actiunea acestei plante, compus cunoscut sub numele de P57.

Acest compus diminueaza simtitor apetitul alimentar fiind de ajutor persoanelor supraponderale in cadrul programelor de slabire. Hoodinia este ajutorul natural si sanatos pentru remodelarea siluetei!

Parerea noastra este ca Anorex Stimulant Formula poate fi un bun detoxifiant, ajuta la buna functionare a ficatului prin eliminarea toxinelor si intareste sistemul imunitar.

Este un tratament complex care normalizeaza constantele metabolismului glucidic si lipidic, se normalizeaza trigliceridele sanguine, colesterolul si glicemia.

Veti vedea ca imposibilul poate deveni posibil: veti slabi fara dieta, ceea ce este si mai important, va veti putea mentine toata viata greutatea dorita si starea optima de sanatate cu ajutorul acestui tratament.

ATENTIE! NU este indicat sa folositi Anorex Stimulant Formula pentru slabit daca sunteti insarcinata sau alaptati.
MAI POTI CITI