BARNANGEN pareri produse cosmetice LAGOM de calitate suedeza.

Sa incercam sa ne creionam o parere despre cosmeticele BARNANGEN, o gama de produse faine de care te poti bucura în functie de tipul de piele: piele normala si uscata, piele uscata si foarte uscata, piele sensibila.

 Bine-cunoscut în Suedia de zeci de ani, Barnangen vine cu o experienta eficace atât cu privire la îngrijirea pielii cât si cu privire la un stil de viata modern.

 Barnängen a fost fondat in Stockholm în 1868 de catre comerciantul Johan Wilhelm Holmström, iar sapunul, cel mai cunoscut produs al marcii a fost lansat în 1873.

barnangen pareri cosmetice suedeze eficiente


Ingredientele cosmeticelor Barnӓngen de inspiraţie nordică reamintesc de frumoasele peisaje suedeze: de lumină, de mare, de pădure, prin intermediul cărora a luat naştere o adevarată oază a plantelor rare şi variate, ierburi şi ingrediente hrănitoare folosite cu încredere de către suedezi de secole.

Fructele de pădure precum murul pitc şi fructele specifice nordului, precum mesteacănul şi florile de soc sunt contopite în gama de produse de îngrijire Barnӓngen.

Acestea sunt îmbinate cu formule ştiinţifice de îngrijire a pielii, formule din care a rezultat ingredientul nostru original Cold Cream, o rețetă de înfrumuseţare străveche, recunoscută pentru protejarea pielii împotriva iritării şi uscării.

“Lagom” înseamnă punerea în balanţă a ceea ce e cu adevărat important. “Lagom” înseamnă că lucurile sunt “exact aşa cum trebuie” să fie, centrul echilibrului, armonie, moderaţie, fericire și împlinire, adevăratul centru al sinelui, alegerea de a nu a alege.

Îmbinăm ingredientele de inspiraţie nordică cu designul suedez pentru a crea produse cu adevărat reprezentative pentru “lagom”.

Produsele cosmetice Barnangen definesc combinația potrivită între natură și știință. Formulele Barnangen, cercetate științific, pentru îngrijirea pielii asigură o protecție pe termen lung și sunt completarea perfectă pentru ingredientele de inspirație nordică.

De exemplu Cold Cream este o rețetă de frumusețe străveche. Secretul constă în compoziția ei specială: o emulsie hidratantă combinată cu apă de trandafir, ceară de albine și lipide.

Cold Cream a fost considerată prima emulsie cosmetică, cunscută de mii de ani pentru proprietățile sale de îngrijire și protecție a peilii și care lasă pielea mai fină la atingere fată de uleiurile pure.